Foto: Vasaras svētki Miera ielas republikā (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Sestdien, Miera ielas radošajā kvartālā jau trešo reizi notika pilsētas festivāls «Miera ielas Vasarsvētki». Jau no plkst.12 festivāla apmeklētājus sagaidīja īpaša svētku programma ielas garumā no Brīvības ielas līdz pat Rīgas pilsētas Dzemdību namam (skat. galeriju).

Par muzikālajām izklaidēm uz brīvdabas koncerta skatuves visas dienas garumā gādāja grupas «Starmetis», «Turuntur», «UP», «Aon», «Anna Kijevā», «The Coco'nuts», «Šiški&Tabačok» un citi dažādu mūzikas žanru izpildītāji.

Uz Annas ielas teātra mīļus izklaidēja Dailes teātra jaunie aktieri, klaunādes grupa «Mirabilibus», leļļu teātra trupa, cirka mākslinieki, improvizācijas teātri un citas teātra trupas. Svētku viesus priecēja arī perkusiju grupas «Samba de Riga» šovs afro-brazīliešu bungu ritmos.

Svētku laikā darbojā arī Miera ielas Zaļais tirdziņš, kurā varēja iegādāties bioloģisko zemnieku saimniecību produktus un iepazīties ar tiešās tirdzniecības kustību. Vērtīgo lietu tirdziņā piedalījās retro mantu tirgotāji, dizaineri, mākslinieki. Tradicionālo amatu prasmju un zināšanu darbnīcā «Sanākat'i sētiņā» apmeklētāji varēja gūt ieskatu latviskajās tradīcijās veikala «M50» pagalmā.

Īpaša svētku programma paredzēta arī bērniem. Savukārt velosipēdu cienītāji varēja apmeklēt CSDD velopagalmiņu, kurā bija iespēja piereģistrēt savu velosipēdu, iegūt vadītāja apliecību vai piedalīties veiklības trasē.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu