Foto: Berga Bazārā sāk skanēt dzīvā mūzika

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Jau otro gadu Rīgā sevi pieteicis jauns vasaras festivāls, kas noris vienā no elegantākajām Rīgas oāzēm, Berga Bazārā. Vasaras koncertu iniciatīvu uzņēmušies trīs kvartāla restorāni - Bergs, Andalūzijas suns un vīna bars Garage, piedāvājot mūzikas mīļotājiem iespēju baudīt kvalitatīvu dzīvās mūzikas koncertu, malkojot vīnu, un labu atmosfēru.

Par festivāla simbolu ir kļuvusi kvartāla pagalmā zaļojošā simtgadīgā kastaņa, kuras paēnā visi interesenti var brīvi piesēst un ļauties kvartāla un mūzikas valdzinājumam. Pēc veiksmīgi aizvadītiem pirmās sezonas koncertiem šogad mūzikas programmas vadītāja Maija Moira Mazanova ir spērusi soli tālāk, aicinot uz lielās skatuves spēcīgus un sevi pieteikušus džeza, blūza un populāro žanru dziedātājus – jau vakardienas atklāšanas koncertā, 3. jūnijā, uzstājās «Cabaret» dīva Aija Vītoliņa un Elza Rozentāle, blūzmenis Jānis Bukovskis & co, Ivo Grīsniņš-Grīslis, Toms Rudzinskis un grupa «Umay». Sadarbībā ar Rīgas Doma kora skolu festivāla atkāšanā piedalījās Tālis Gžibovskis un viņa skolotie jaunās džeza paaudzes audzēkņi.

10. jūnijā ar īpašu vasaras noskaņas programmu «Amor a Portugal» uzstāsies Jolanta Gulbe-Paškeviča un viņas izpildījumā skanēs neaizmirstami fadu dziedājumi mūsdienīgās un arī tradicionālās aranžijās.

Vēl plānotas Denisa Paškeviča, Flame and The Roltones u.c. mūziķu uzstāšanās

Visiem interesentiem ieeja festivālā bez maksas, vieta pie galdiņiem iepriekšpārdošanā www.bilesuparadize.lv kasēs vai laikus veicot rezervāciju kādā no restorāniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu