Aminata šovasar uzstāsies Lietuvas lielākajā festivālā «GALAPAGAI 2015»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / Eurovision.tv

Aminata kā viena no galvenajām māksliniecēm šovasar uzstāsies lielākajā Lietuvas mūzikas un izklaides festivālā «Galapagai 2015», kas no 24. līdz 25. jūlijam notiks Zarasos, pavisam netālu no Latvijas robežas.

Aminata «Galapagai 2015» uzstāsies ar koncertprogrammu «Inner Voice», kas sevī ietver gan dažas etniskas ieskaņas, gan elektroniku, deju mūziku, «soul» un «r'n'b».

«Koncertprogramma nes mana debijas albuma nosaukumu, tā ir manu emociju, pārdomu un pārdzīvojumu krājums, tieši tāpat kā albums,» saka Aminata.

«Galapagai» piecu gadu laikā ir izaudzis par lielāko brīvdabas mūzikas pasākumu kaimiņzemē Lietuvā. Uz četrām skatuvēm divu dienu garumā pasākumu piepilda enerģētiska un augstas kvalitātes mūzika, kas ir arī festivāla galvenais kritērijs.

Kopumā festivālā piedalīsies vairāk nekā 40 grupas un dīdžeji no Lielbritānijas, Vācijas, Baltijas valstīm, Baltkrievijas u.c. Latviju festivālā bez Aminatas pārstāvēs tādas latviešu grupas kā «Triānas parks» un «Laime pilnīga».

Festivāls «Galapagai 2015» notiks Zarasu salā, kas atrodas 20 kilometrus no Latvijas robežas un 30 km no Daugavpils.

Ikvienam ir iespēja doties uz kaimiņvalsti un atbalstīt Aminatu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu