Šovā «Britain's Got Talent» uzvarējis dejojošs suns

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Britu talantu šova «Britain's Got Talent» jaunākajā sezonā uzvarējis dejojošais suns Matiss un tā saimniece Džūlza O'Dvaiera (Jules O'Dwyer). «Es nespēju noticēt, ka uzvarējām «Britain's Got Talent«,» teica O'Dvaiera. «Super, fantastiski, fantastiski.»

Viņa saņems naudas balvu 250 000 sterliņu mārciņu (347 710 eiro) apmērā.

«Man vēl nav bijis laika padomāt, ko mēs iesāksim ar naudu,» sacīja saimniece. «Protams, es nopirkšu daudz dāvanu, gardumu un rotaļlietu visiem saviem suņiem.»

Dejojošais suns talantu šovā pārspēja burvju mākslinieku Džeimiju Reivenu un velsiešu kori «Cor Glanaethwy», kuri iekļuva fināla trijniekā.

Raidījuma producents Saimons Kauels Matisa uzstāšanos, kurā suns staigāja pa virvi un izpildīja citus sarežģītus uzdevumus, nosauca par «vienu no labākajiem suņu priekšnesumiem, kādu jebkad esmu redzējis».

Šova vadītāji sacīja, ka šogad par 12 finālistiem esot saņemti 4,5 miljoni balsu.

Dalībnieku priekšnesumu starplaikos uzstājās trupas «Lord of the Dance» dejotājs Maikls Flatlijs un dziedātājs Andrea Bočelli.

2012. gadā «Britain's Got Talent» uzvarēja Ešlija Batlere ar savu dresēto suni Padsiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu