Karstasinīgais Enrike asiņo uz skatuves

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Viens no panākumiem bagātākajiem popmūziķiem pasaulē, latino popzvaigzne Enrike Iglesiass (Enrique Iglesias) koncertā Tihuanā, Meksikā nopietni savainojis labās rokas pirkstus, sagriežot tos ar drona spārniem. Viņš reizēm mēdz pagriezt kameru pret auditoriju.

Koncerts gan netika pārtraukts.

Pirksti turpat pie skatuves apsaitēti, un dziedātājs turpināja uzstāties vēl vismaz 30 minūtes, stāsta aculiecinieki. Diemžēl pirksti turpināja asiņot un asinis bijušas redzamas gan uz plaukstām, gan uz baltā krekla, kurā viņš slaucījis rokas.

Pēc koncerta 40 gadus vecais karstasinīgais latino zēns Enrike nogādāts Losandželosas slimnīcā.

Vēlāk Enrikes pārstāvji sociālajā tīklā rakstījuši, ka ar asinīm dziedātājs centies uz krekla uzzīmēt sirdi.

Atgādinām, ka ar šo pašu tūri «Sex and Love» Enrike pagājušogad uzstājās Rīgā.

Karjeras laikā Enrikem izdevies pārdot vairāk nekā 100 miljonus ierakstu visā pasaulē un tādējādi kļūt par vienu no visu laiku veiksmīgākajiem spāņu dziedātājiem. Pieci viņa singli iekļuvuši «Billboard Hot 100» topa piecniekā, divi no tiem ierindojās pirmajā vietā. Enrikem pieder arī «Billboard» topa rekords - 25 viņa dziesmas spāņu valodā bijušas pirmajā vietā topa «Hot Latin Tracks» kategorijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu