Pļavniecei labas attiecības ar sievas bērniem, savus bērnus pāris neplāno (116)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Pagājušā gada rudenī beidzot no «skapja» iznāca aktrise Ieva Pļavniece un iestūrēja laulības ostā ar savu mīļoto sievieti Anemiku Goldbergu. Kā izrādās, Pļavnieces sievai šīs ir jau otrās laulības, pirms Ievas Anemika bija precējusies ar vīrieti un laulībā dzimuši divi bērni.

Kā informē žurnāls «Kas Jauns», aktrises Ievas Pļavnieces sieva Anemika Goldberga reiz bija precējusies ar vīrieti un laulībā dzimuši divi bērni – dēls un meita.

Tātad rudenī ārzemēs noslēgtā laulība ar aktrisi Ievu Pļavnieci ir otrais Anemikas mēģinājums atrast īsto un patieso laimi.

Anemika jau astoņpadsmit gadu vecumā saprata, ka viņai patīk gan vīrieši, gan sievietes, tomēr, sasniedzot pilngadību, viņa apprecējās ar vīrieti, jo bija iemīlējusies. Attiecībās dzima divi bērni – tagad piecpadsmit gadus vecais Ričards un trīspadsmit gadus vecā Samanta.

Par spīti tam, ka laulība jau desmit gadus ir izjukusi un bērni ir palikuši dzīvot pie sava tēva, arī Anemika iesaistās bērnu audzināšanā, kopā ar bijušo vīru viņa rūpējas par bērniem, jo mīl viņus.

Ar bērnu tēvu sieviete izšķīrās, jo pāris saprata, ka nespēj dzīvot harmonijā, sākās sadzīviski strīdi un sekoja šķiršanās.

Anemika bijušajam vīram par bērnu uzturēšanu nemaksā alimentus, jo nav radījusi nepieciešamību tos pieprasīt, abi kopā rūpējas par bērniem, brīvdienās, izlaidumos, slimībās Anemika ir līdzās un atbalsta bērnus finansiāli, emocionāli un fiziski.

Ar bērnu tēvu domstarpību nav, viņš ar bijušo sievu lieliski saprotas un viņu attiecības ir ļoti čomiskas.

Bērniem ļoti patīk Ieva, viņi labprāt laiku pavada pie mammas Rīgā, sieviešu kopīgajā dzīvoklī. Sievietes savā laulībā bērnus neplāno, jo Ieva kategoriski noskaņota pret bērniem, viņa nevēlas bērnus un Anemika to respektē.

Par spīti tam, ka mīļotā nevēlas bērnus, Anemika atbalsta to, ka viendzimuma pāri audzina bērnus.

Komentāri (116)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu