Džinsas nekad neiziet no modes, arī slavenību garderobē (12)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Džinsu audums kopš parādīšanās modē to nepamet. Tieši šā auduma bikses vienmēr būs populārākās un pirktākās modes industrijā, jo ir praktiskākās un tās var lieliski kombinēt ar dažādu stilu apģērbu un aksesuāriem.

Džinsas apģērbu industrijā ienāca jau 1873.gadā, bet piecdesmitajos gados kopā ar rokmūziku kļuva populāras jauniešu vidū, un ar katru gadu šā auduma bikses kļūst tikai populārākas.

Ja visu cilvēku garderobē nevar atrast klasiskās auduma bikses, džinsa bikses pavisam noteikti ir gandrīz ikviena cilvēka apģērbu klāstā.

Slavenības džinsas velk, ne tikai dodoties savās ikdienas gaitās, bet tajās ierodas uz saviesīgajām ballītēm, uzstājas un pat apmeklē sarkanā paklāja pasākumus.

Kā pierāda mūsu valstī pazīstamas un mīlētas sievietes, uzvelkot džinsa auduma bikses un sakombinējot tās ar cita stila apģērbu un aksesuāriem, var iegūt vēlamo efektu - gan eleganci, gan sievišķību, gan seksīgumu.

Toties tautā mīlēti vīrieši, uzvelkot žaketi, skaistu kreklu, T-kreklu vai kādu citu apģērba gabalu, var izcelt eleganci vai vīrišķību.

Džinsas ir iecienījuši ne tikai vietējie rokmūziķi, bet arī elegantās sabiedrības dāmas, uzņēmējas un dziedātājas.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu