Aminata pēc iekļūšanas finālā joprojām jūtas kā eiforijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / Eurovision.tv

Dziedātāja Aminata 21. maijā lauza Latvijas neveiksmju ciklu un pēc sešu gadu pārtraukuma iekļuva Eirovīzijas finālā, pirms tam tas bija izdevies grupai «Pirates of the sea». Māksliniece turpina saņemt apsveikumus, laba vēlējumus, un tas liek viņai justies kā eiforijā.

Ar dzīves stila portālu «Sejas» dziedātāja sazinājās neilgu laiku pirms bija jādodas uz pirmo no 22.maija diviem mēģinājumiem. Pirmais mēģinājums domāts pašiem dalībniekiem, bet otro vērtē žūrija.

Aminata stāsta, ka viss pēc vakardienas tik ātri notiek, viņa jau pusdienas laikā atrodas mēģinājumā.

«Neesmu normāli gulējusi, gulēt gribas. Vēl esmu pilna emociju. Galvā liels mutulis, grūti izskaidrot, kā jūtos. Viss, ko daru šodien, ir koncentrējos uz pirmo uzstāšanos, tad vakarā uz otro,» skaidro Aminata.

Māksliniece ir pateicīga katrai personai, kura ticēja viņai un atbalstīja viņu gan ar domām, gan balsojumu, gan īkšķu turēšanu vērošanas laikā.

«Sēžot aizkulisēs, kad sāka nosaukt valstis, kuras ir tikušas finālā, es ne par ko nedomāju, man galvā bija balta lapa. Sēdēju autopilotā un smaidīju. Vārdu Latvija gan izdzirdēju un tad biju emociju pārņemta. Paldies visiem par atbalstu,» tā Aminata.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu