Slavenības izsaka domas par Aminatas priekšnesumu un tikšanu finālā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / Eurovision.tv

21.maija vakarā norisinājās Eirovīzijas dziesmu konkursa otrais pusfināls, kurā piedalījās arī Latvijas pārstāve Aminata. Pēc sešu gadu pārtraukuma beidzot mums izdevās izkļūt no apburtā loka un tikt finālā. Slavenības, izmantojot sociālos tīklus, steidz izteikt domas par Aminatas priekšnesumu un sveikt meiteni ar sava veida uzvaru!

Dziedātājs Lauris Reiniks: – Jē, Latvija un Lietuva abas ir iekļuvušas Eirovīzijas finālā. Tik laimīgs! Apsveicu! Visas trīs Baltijas valstis atpakaļ finālā pēc tik ilga pārtraukuma!

Dziedātāja Laura Raila: – Šitā var ar sirmiem matiem palikt! AAAA Aminata malacis!

Modes blogere Alīna Kellere: – Urā! Aminata!!! Pārnervozējos!

Dziedātājs Nikolajs Puzikovs: – Aminata to paveica, Eiropa vēlas viņas uzstāšanos baudīt arī finālā! Lepojamies!

Dziedātāja Aija Andrejeva: – Yes! Aminata! Eirovīzija!

Dziedātāja Olga Rajecka: - Lai šovakar Aminata mūs priecē tieši kā šī ābele manā dārzā! Lai veicas! Aminata, paldies tev! Es lepojos, ka pazīstu tevi! Lieliski!

Raidījumu vadītāja Eva Ikstena-Strapcāne: - Nebija kauna šalle jāliek, paldies, Aminata. Atšķirībā no citiem tīri nodziedāja!

Dziedātāja Samanta Tīna: - Malacis! Prieks un lepnums par Aminatu! Go girl!

Dziedātājs Oskars Deigelis: - Atceraties, kad «twītoju», vēl pirms abiem pusfināliem, ka Aminatai jābrauc?! Was right!! Liels prieks par viņu! Super!

Einara Repšes meita, «Talantu fabrikas» dalībniece Madara Repše: - YEEEEEES! Aminata!!! Visa Eiropa saņēma mīlestības injekcijas!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu