Aminata Austrijā. 8. diena. Gatavošanās laiks

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: eirovizija.lv

Katru dienu līdz pat 21. maija pusfinālam Vīnē mūsu Eirovīzijas delegācija mūs iepazīstinās ar Aminatas gaitām Austrijā. Foto un aprakstiem iespējams sekot līdzi mājas lapā www.eirovizija.lv. Lūk, sestais ieraksts dienasgrāmatā!

Dienasgrāmata. Astotā diena Vīnē

Katram kārtīgam televīzijas šovam ir vairāki mēģinājumi un jo tuvāk ir pirmā tiešraide, jo vairāk viss ir tā kā būs ceturtdienas vakarā, kad pusfinālu raidīs tiešraidē visās konkursa dalībvalstīs. Mēģinājumus kopš trešdienas beidzot var apmeklēt arī Eirovīzijas fani, un tas ir tas, ko Aminata gaidīja visvairāk - lai lielā pilsētas halle ir pilna ar klausītājiem un ir kam dot enerģiju dziesmas «Love Injected» laikā.

Lai Aminata būtu gatava uznācienam, gatavošanās ilgst vairākas stundas. Visam ir jābūt noslīpētam līdz pēdējam: tetovējumi, grims, frizūra - visam jābūt perfektam. Jau stāstījām, ka Aminatas tērpam izmantoti 50 metru auduma - tā nogādāšanai uz skatuves Aminatai palīdz divi cilvēki. Ar katru reizi tas izdodas aizvien ātrāk, jo milzu labirinti no mākslinieku istabām līdz skatuvei ir loku lokiem un pirmo reizi tikšana līdz skatuvei bija īsts pārdzīvojums. Taču jo ātrāk mēs nokļūsim līdz skatuves durvīm, jo ātrāk Aminata varēs koncentrēties uznācienam savā ierastajā veidā - klausīties uz austiņām savu iecienītāko mūziku un smelties enerģiju, kas nepieciešama, lai dziesma «Love Injected» kārtējo reizi izskanētu spēcīgi un spoži.

Trešdienas vakara mēģinājums bija kas vairāk nekā kārtējais mēģinājums, jo to vērtēja visu 40 konkursa dalībvalstu profesionāļu žūrijas. Aminata ir mierīga, nosvērta un pilnībā koncentrējusies uz «Love Injected». Mūsu priekšnesums noteikti neatstāj vienaldzīgu, un to šovakar varēs vērot arī Latvijas Televīzijā plkst. 22:00 tiešraidē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu