Diānai Pīrāgs Mātes diena sagādāja dubultu prieku (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Diāna Pīrāgs ne tikai nesen iestūrēja laulības ostā ar franču finansistu Frenku Cesto, bet aprīļa beigās kļuvusi par māmiņu savam otrajam bērnam, dēliņam Leonam Adonīsam. Kā talantīgā džeza mūziķe sagaidīja Mātes dienu?

Dziedātāja Diāna Pīrāgs vienmēr atceras Mātes dienā apsveikt savu mammu, Latvijas džeza mūzikas leģendu Olgu Pīrāgs.

«Pati nesvinu Mātes dienu, tā kā svinu, piemēram, dzimšanas dienu, bet, saņemot apsveikumus, jūtos priecīga, laimīga un lepojos, ka esmu māmiņa. Šogad man ir prieks dubultā, jo esmu māmiņa gan meitiņai, gan dēliņam,» priecājas Diāna.

Foto: Publicitātes foto

Diānas meita Andželika lieliski prot zīmēt, tāpēc savu mammu Mātes dienā iepriecināja ar pašas uzzīmētu zīmējumu un noskaitīja arī mīļu dzejolīti. Toties savu mammu Diāna, kā jau vienmēr, sveica ar skūpstiem un ziediem.

«Mātes diena ir vajadzīga. Ir patīkami un interesanti pamosties no rīta un saprast, ka ir svētku diena – mana diena! Šajā dienā ir jācenšas būt kopā ar savu ģimeni un vēl vairāk jāpievērš uzmanība saviem bērniem,» smaida Diāna.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu