Pusfināla rītā Aminata paziņo, ka ir gatava vakaram. Mīļākās kediņas jau sagatavotas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / Eurovision.tv

21.maijā notiks Eirovīzijas dziesmu konkursa otrais pusfināls, kurā piedalās arī mūsu pašu pārstāve dziedātāja Aminata. Rītā pirms pusfināla tiešraides Aminata paziņo, ka ir gatava vakaram un arī viņas mīļākās kediņas, kuras vakarā tiks vilktas kājās, ir jau gatavas savam uznācienam.

Aminata stāsta, ka 20.maijā notiekošajā pusfināla ģenerālmēģinājumā, kuru vērtēja žūrija, viņai gājis labi, bet vienalga viņa cer, ka šodien ies labāk, jo vakar bija tāds mēģinājuma variants, bet šodien viss būs pa īstam!

«To saku, vadoties pēc sajūtām. Citi to neredzēja un nesaprata, bet gribu vēl vairāk sajūtu, un būs! Šodien nedomāju neko pieslīpēt, jo viss jau ir labi. Runāju vairāk par enerģētiskām lietām, kuru nekad nevar būt par daudz,» smaida Aminata.

Dziedātāja stāsta, ka ģenerālmēģinājumā bija pilna arēna ar cilvēkiem un viņu aplausi lika Aminatai smaidīt, vērot arēnu, un to visu dzirdēt bijis ļoti patīkami, un viņa to mirkli izbaudījusi.

«Šodien veiksmi vēlu kaimiņiem lietuviešiem, man viņi patīk, vēl man Zviedrija patīk un Azerbaidžāna. Veiksmi vēlu visiem, bet šīm trīs valstīm mazliet vairāk,» smejas Aminata.

Pirms lielā pusfināla uznāciena Aminata, kā vienmēr, noskaņosies vienatnē, kaut gan Vīnē atrasties vienatnē nemaz nav tik viegli. Gulēt gan īsti neizdosies, jo māksliniecei ir mazs stresiņš, kas ir tikai normāli pirms tik liela notikuma.

«Šī nakts pagāja ļoti ātri, maz gulēju, daudz domāju, bet esmu gatava, arī mīļākās kediņas jau sagatavotas, gaidu vakaru!» nobeidz Aminata.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu