Aminata Austrijā. 6. diena

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: eirovizija.lv

Katru dienu līdz pat 21. maija pusfinālam Vīnē mūsu Eirovīzijas delegācija mūs iepazīstinās ar Aminatas gaitām Austrijā. Foto un aprakstiem iespējams sekot līdzi mājas lapā www.eirovizija.lv. Lūk, sestais ieraksts dienasgrāmatā!

Dienasgrāmata. Sestā diena Vīnē

Kas jādara, ja Eirovīzijas žurnālistu uzmanības, mēģinājumu spriedzes un pilsētas trokšņa dēļ iestājies pirmais sagurums Vīnē? Ir jādodas tālāk no Eirovīzijas skatuves, un tieši to mēs šodien izdarījām. Kamēr lielie Eirovīzijas priekšnieki pulcējās uz ikgadējām sanāksmēm, Aminata devās uz vīnogu kalniem un karaļu pilīm starp Vīni un Bratislavu.

Tomēr arī ārpus Vīnes domājām, runājām un pārspriedām, ko un kā tālāk darīt, lai Vīnē atgrieztos ar svaigu skatījumu uz notiekošo. Tāpat arī uz gleznaino kalnu fona turpinājām valodu minēšanas spēli, kura izpelnījusies atsaucību no Eirovīzijas faniem dažādās valstīs. Esam iedziedājuši vairākus video ar «Love Injected» dažādās valodās. Tieši tā mēs popularizējam Eirovīzijas šā gada saukli «Building Bridges» jeb «veidojot tiltus» starp valstīm, nācijām, valodām un kultūrām.

Tāpēc arī liels prieks, ka spēles ietvaros satikām Čehijas dalībnieci Martu Jandovu. Viņu sarunā patiešām bija īsts valodu tilts, jo ne tikai Aminata iemācījās nodziedāt «Love Injected» piedziedājumu čehu valodā, bet Martu ļoti interesēja arī latviešu valoda un tās skanējums. Rezultātu, kā skan čehu Eirovīzijas dziesmas fragments latviski, varat ieraudzīt šā video sižeta noslēgumā.

How to learn languages? By #BuildingBridges at #Eurovision! We continue our game to sing "Love Injected" in different languages, this time together with Marta Jandová from Eurovision Czech Republic.Posted by Eirovizija_lv on Tuesday, May 19, 2015
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu