Aminata Austrijā. 5. diena

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: eirovizija.lv

Katru dienu līdz pat 21. maija pusfinālam Vīnē mūsu Eirovīzijas delegācija mūs iepazīstinās ar Aminatas gaitām Austrijā. Foto un aprakstiem iespējams sekot līdzi mājas lapā www.eirovizija.lv. Lūk, piektais ieraksts dienasgrāmatā!

Dienasgrāmata. Piektā diena Vīnē

Esam šeit ceturto dienu. Bet tieši šodien bija sajūta, ka viss sākās pa īstam: Eirovīzijas 2015 atklāšanas pasākums pašā Vīnes centrā. Sarkanais paklājs, kameras, prožektori, greznība un vērienīgums. Tūkstošiem žurnālistu, fanu, atbalstītāju un visi dalībnieki un delegācijas vienkopus.

Katrs no dalībniekiem izdomājis savu piegājienu, kā noķert žurnālistu uzmanību. Mēs izvēlējāmies nepārspīlēt.

Aminata ir dabiska, vienkārša un apburoša. Tas ir tas viņas šarms, ko visi apbrīno.

Tāpat arī viņas netipisko, bet emocionāli piesātināto dziesmu Eirovīzijai.

Sarkanais paklājs ir kaut kas tāds, kuru noteikti ir vērts piedzīvot ikvienam māksliniekam. Uz katra soļa ir kāda atziņa, situācija, kas iemāca, rāda un dod pieredzi. Aminata noteikti šo pārbaudi izturēja: gan viņas tērps atzinīgi novērtēts Eirovīzijas blogeru stila topos, gan arī viņas atbildes uz žurnālistu jautājumiem bija personiskas, sirsnīgas un patiesas. Vai kas vairāk nepieciešams, lai labi pārstāvētu Latviju Eirovīzijā?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu