«Aarzemnieki» savu uzstāšanos salīdzina ar Dziesmu svētkiem (100)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Linda Rutule

Visa Latvija otrdienas vakaru pavadīja pie televizoru ekrāniem, jūtot līdzi mūsu valsts pārstāvjiem Eirovīzijas dziesmu konkursa pirmajā pusfinālā. Latvija diemžēl neiekļuva lielajā finālā, bet ko par savu uzstāšanos domā paši «Aarzemnieki»?

Grupas pārstāve Katrīna Dimanta saka, ka sajūtas pēc pusfināla ir labas un visa pasaule ir šokā, ka grupa «Aarzemnieki» neiekļuva finālā.

«Nekas, ka netikām, visu izdarījām par visiem 150 procentiem un vēl vairāk! Ir cilvēki, kuri mums raksta no Anglijas un saka, ka par mums nav bijis iespējams nobalsot. Anglijas iedzīvotāji tāpēc ir ļoti nelaimīgi; to, ka viņiem patika dziesma, pierāda kaut fakts, ka «Cake to bake» ir topa augšgalā portālā «Itunes»,» stāsta Katīna.

Grupa priecājas, ka cilvēki viņus atbalsta, raksta vēstules, sūta ziņas un vēlas braukt ciemos uz Latviju.

«Apziņa, ka mani tagad redz lielākā daļa pasaules, protams, bija, bet par to nedomāju uzstāšanās laikā. Gāju uzstāties cilvēkiem un izbaudīt mirkli uz skatuves. Tas bija fantastiski, jo, kā sākās piedziedājums, varēja redzēt, ka visa zāle dzied līdzi, gluži kā latvieši Dziesmu svētkos,» priecājas Katrīna.

Grupa «Aarzemnieki» saka milzīgu paldies ikkatram, kurš viņus atbalstīja un turēja īkšķus, bet to, kā grupai kopumā gāja, uzzināt varēs tikai sestdien, kad tiks paziņoti arī pusfinālu rezultāti.

«Žēl, ka netikām, tiešām bija sajūta, ka šogad būs fināls. Bet viss tika padarīts lieliski un Latvijas vārds ir godam pārstāvēts,» priecīgi nobeidz Katrīna.

Komentāri (100)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu