Ar vērienu tiek nosvinēta viesnīcas «Grand Palace» piecpadsmit gadu jubileja

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

14.maijā ar vērienu tika nosvinēta viesnīcas «Grand Palace» piecpadsmit gadu jubileja. Jubilejas svinības tika veidotas grandiozas, lai atzīmētu panākumus un izdošanos, kuri viesnīcai sekojuši šo gadu laikā.

Viesus mocīja uztraukums par gaidāmo ballīti jau no mirkļa, kad tika saņemts ielūgums, jo tas nebija tipisks, bet gan kā lidmašīnas biļete, kurā bija norādīta gan klase, gan izlidošanas laiks un vieta.

Iespēju ierasties pasākumā saņēma īpaši izmeklēta publika, tikai paši tuvākie viesnīcas draugi, tādi kā uzņēmējs Valdis Birkavs, bijušais prezidents Valdis Zatlers ar kundzi, uzņēmēja Irēna Pulkinena, skaistuma konkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate, mākslinieks Kašers, radio dīdžejs Natālija Olesik, miljonārs Pēteris Šmidre, politiķis Artis Pabriks, modes ikona Maija Silova, dziedātāja Natālija Tumševica.

Visa ballīte tika ieturēta lidostas, lidmašīnas, lidojuma un piezemēšanās stilistikā, lai radītu īsta lidojuma auru.

Viesiem ienākot viesnīcā «Grand Palace», bija jāpiereģistrējas, tad mīmi ar īpašiem aparātiem pārbaudīja ikviena somiņas, un nereti aparāti sāka mirgot, kā uzrādot ko nelegālu.

Pie foto sienas ikvienam bija iespēja nofotografēties kopā ar mīmiem vai vēlāk vērot to priekšnesumus viesnīcas telpās.

Viesi ieradāsm ievērojot «dreskodu», pavasarīgu krāsu apģērbā, lai svinētu ne tikai piecpadsmit gadu jubileju, bet arī silto laiku, kurš beidzot ir atnācis un mūs nepametīs līdz pat rudenim.

Lielajā viesnīcas banketa zālē bija iespēja klausīties dzīvās mūzikas skaņās, dejot vai baudīt dažādas laša uzkodas, kā arī dažādus vīnus un šampanieti.

Citā telpā bija saldo uzkodu galds, kurš bija veidots kā stilizēts koferis, ar glāžu sienām un stikla stāviem, uz kuriem tika izkārtotas dažādas saldās uzkodas. Vēlāk šīm uzkodām piemērojās gigantiska torte, veidota kā liels koferis.

Tāpat arī trešajā zālē bija iespējams baudīt kanapē un cita veida uzkodas.

Ne ēdiens, ne vīns nebeidzās līdz pat rīta gaismai, kad devās mājās pēdējie viesi.

Lielākā daļa viesu ieradās ar ziediem un sveica svētkos «Grand Palace» dvēseli, šova «Dejo ar zvaigzni» dalībnieci, uzņēmēju Svetlanu Levu.

Vakara vadītāja un pilota lomā iejutās Rīga TV 24 raidījuma «Preses klubs» vadītājs Aivis Ceriņš, kurš beigu beigās ar viesu palīdzību prata nosēdināt lidmašīnu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu