Uzzini, kuri sabiedrībā pazīstami cilvēki skrēja maratonu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook/

17.maija agrā rītā Rīgu pārpludināja skriet griboši cilvēki, kuri par spīti lietum un saltajam vējam devās skriet Rīgas maratonā, gan lai iegūtu pirmās vietas, gan lai stiprinātu ģimenes saites, gan pierādītu paši sev, ka to spēj. Arī sabiedrībā pazīstami cilvēki iesaistījās maratona skriešanā.

Foto: facebook.com

Dziedātāja Samanta Tīna, aktieris Andris Bulis un televīzijas seja Renārs Zeltiņš iesaistījās Rīgas maratonā.

Sievietes spēj mainīt vīriešu iecerētos maršrutus.Posted by Renārs Zeltiņš on svētdiena, 2015. gada 17. maijs

Slavenības ne tikai noskrēja distanci, bet arī tās laikā paspēja uzņemt fotogrāfijas un pat smieklīgu videoklipu.

Foto: facebook.com

Dejotāja Liene Skulme var lepoties ar savu vidējo meitu Sabīni, kura piedalījās maratonā un atgriezās mājās ar dalībnieces medaļu, kura liecina, ka Sabīne noskrēja maratonu. Liene to nespēja neiemūžināt un portālā «Facbook» ievietoja kopīgu bildi ar meitu.

Foto: facebook.com

Grupas «Flame and the Rolltones» dalībnieks, radio «Star FM» dīdžejs Atis Zviedris maratona skriešanu kopā ar savu meiteni Aneti uzskata par tradīciju. Pāris veiksmīgi pievarēja piecus kilometrus.

Foto: Facebook/

Ģimeņu komandas kategorijā maratonā piedalījās arī grupas «Prāta vētra» dalībnieks Māris Mihelsons ar bijušo sievu Santu Bindemani un abiem bērniem Maiju un Andreju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu