Aminata Eirovīzijas sarkano paklāju apmeklē Latvijas zīmola tērpā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andres Putting (EBU)

Dziedātāja Aminata jau gandrīz nedēļu atrodas Vīnē, kur prezentē Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā. Māksliniece apmeklē mēģinājumus, sniedz intervijas, dodas uz dažādiem pasākumiem, kā arī lieliski prezentē gan sevi, gan valsti uz sarkanā paklāja.

17.maijā notika Eirovīzijas otrais mēģinājums, kurš Aminatai likās sliktāks par pirmo mēģinājumu, jo viss notika daudz ātrāk, bet, dziedot savu dziesmu «Love injected» pēdējo reizi, mēģinājumā viss jau atkal apmierināja mākslinieci un viņa iejutās uz skatuves.

Aminata nespēj beigt sajūsmināties par lielo zāli, lieliskajām gaismām un, protams, skaņu.

Pēc mēģinājumiem seko preses konference, kurā Aminata parasti saņem jautājumus par savu kleitu, dziesmu un savām saknēm Āfrikā.

«Runājot par sarkanā paklāja pasākumu, bija ļoti interesanti, neierasti. Brīžiem jutos neviegli, bet tajā pašā laikā labi. Liels paldies manai komandai, kura vienmēr ir līdzās un iesaka kaut ko. Tāpēc kopā tikām galā lieliski. Ir jau pagājušas pāris stundas no lielā notikuma, bet joprojām jūtos fantastiski,» stāsta Aminata.

Ejot pa sarkano paklāju, nepārtraukti cilvēki kliedza Aminatas vārdu, dziedātājai bija jāsniedz autogrāfi, jāfotografējas, tas viss bija bailīgi un reizē tik labi. Tik daudz uzmanības, visi fotografē un apkārt cilvēku pūlis.

«Mugurā vilku mūsu pašu zīmola «Coo culte» kleitu, jo lepojos ar mūsu pašu latviešu dizaineriem un gribu pierādīt, ka mēs Latvijā varam saražot «Holivudas» kleitas. Tā kā saņēmu daudz komplimentu, domāju, man tas izdevās,» lepni nosaka Aminata.

Pēc došanās pa sarkano paklāju sekoja pirmā lielā ballīte, kuru gan Aminata apmeklēja vien tik ilgi, cik ilgi bija jāsniedz intervijas, pēc tam dziedātāja ar komandu devusies uz viesnīcu atpūsties, jo galu galā ieradās Vīnē pirmkārt lai lieliski uzstātos, ne apmeklētu ballītes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu