Nofotografē sevi un laimē 50 eiro!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pavasarī, kad daba un cilvēki mostas no ziemas miega, atmodini arī savu pavasara tēlu! Veikalu tīkls «Reserved» un portāls «Sejas» aicina piedalīties fotokonkursā «Pavasaris manā garderobē!».

15.maijā plkst. 15:15 Rīgā, Kaļķu ielā 15 tiks atklāts lielākais «Reserved» veikals Baltijā! Grandiozajā veikala atklāšanā piedalīsies Samanta Tīna, Roberto Meloni, Ketija Šēnberga, Linda Rutule, Sabīne Berezina, Dace Grimze un Sinda Krieviņa. Iesūti fotogrāfiju, kurā redzams Tavs šā pavasara stils, un laimē vērtīgas dāvanu kartes, lielisku iespēju doties uz grandiozo atklāšanu, saņemt modes ekspertu un zvaigžņu stila konsultācijas!

Konkurss norisināsies trīs etapos

1. Sava pavasara tēla bildes iesūti portālam «Sejas» uz konkursa e-pastu – redakcija@sejas.lv – ar norādi «Pavasaris manā garderobē!» un pievieno kontaktinformāciju, lai uzvaras gadījumā konkursa rīkotāji ar var Tevi sazināties.

2. Konkursa žūrija – Reserved un «Seju» pārstāvji – izvērtēs Tavu šā pavasara stilu. 3 labāko fotogrāfiju autori saņems «Reserved» dāvanu kartes 50 eiro vērtībā, kā arī iespēju izvēlēties apģērbu kopā ar Ketiju Šēnbergu, Roberto Meloni vai Samantu Tīnu, kuri ieteiks, kā apģērbties atbilstoši jaunākajām modes tendencēm. 20 labāko fotogrāfiju autori saņems 5 eiro dāvanu kartes «Reserved» veikalā, un, iepērkoties Kaļķu ielas veikala atklāšanas dienā 15.05., dāvanu kartes summa dubultosies!

3. 15.maijā plkst. 15:15 Vecrīgā, Kaļķu ielā 15 notiks lielā «Reserved» veikala atklāšana, kurā labāko bilžu autoriem būs iespēja satikt Samantu Tīnu, Roberto Meloni, Ketiju Šēnbergu, Lindu Rutuli, Sabīni Berezinu un saņemt profesionālu stilistu - Daces Grimzes un Sindas Krieviņas – konsultācijas!


Fotogrāfijas konkursam var iesūtīt līdz 14.maijam. Rezultātus paziņosim 14.maijā portālā «Sejas»!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu