Aminata Austrijā. 3. diena

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.eirovizija.lv

Katru dienu līdz pat 21. maija pusfinālam Vīnē mūsu Eirovīzijas delegācija mūs iepazīstinās ar Aminatas gaitām Austrijā. Foto un aprakstiem iespējams sekot līdzi mājas lapā www.eirovizija.lv. Lūk, trešais ieraksts dienasgrāmatā!

Dienasgrāmata. Trešā diena Vīnē

Šķiet nevar būt labāks rīts, kā ieraudzīt savu fotogrāfiju ar košo skatuves tērpu pilnā atvērumā vienā no lielākajiem Austrijas laikrakstiem. Bet tieši tā sākās mūsu trešā diena Vīnē. Aminatas uzstāšanos laikraksts novērtējis kā «īstu pārsteigumu ar mistisku balss toni un elpu aizraujošu priekšnesumu». Sarunas ar austriešiem liecina, ka, pateicoties lielajai publicitātei, visi zina par Aminatu. Ik pa brīdim arī šur tur dzirdam Aminatas dziesmu «Love Injected» - acīmredzami esam radījuši īstu intrigu - kas ir tā skaistā dziedātāja ar skaisto balsi un burvīgo tērpu no Latvijas? Kas ir «Love Injected»?

Līdz ar to katra diena mums Vīnē ir nesusi kādu pārsteigumu. Pirmajā dienā tā bija žurnālistu milzīgā interese un stāvovācijas pēc «Love Injected» akustiskās versijas izpildīšanas, otrajā - mums veltītie komplimenti avīzēs.

Tomēr bez pārsteigumiem ir lietas, uz kurām vienmēr vari paļauties un zini, ka viss būs lieliski. Dienas noslēgums mums izvērtās patiesi sirsnīgs un jauks, kad viesojāmies Latvijas vēstniecībā Austrijā. Visi vēstniecībā mūs uzņēma ļoti viesmīlīgi. Aminata saņēma neskaitāmus labus vārdus un veiksmes vēlējumus no latviešiem un viņu draugiem Vīnē. Satikām arī Latvijas uzņēmējus, un Aminata saņēma īpašu dāvanu no Stendera ziepju fabrikas pārstāvniecības Austrijā.

Vēstniecībā satikt Aminatu bija ieradušies visdažādākā vecuma viesi. Un jaunākie apmeklētāji bija īpaši gatavojušies - Aminata saņēma gan parkā saplūktu sarkanā āboliņa pušķīti, gan arī zīmējumu, kurā Aminata uzzīmēta uz skatuves krāšņajā kleitā. To patiešām visi ir ievērojuši!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu