Foto: Zināms, kas būs mugurā «Aarzemniekiem» pirmajā pusfinālā (69)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sander Hesterman

5. maija vakarā notika pirmie Eirovīzijas pirmā pusfināla mēģinājumi ar skatuves tērpiem, kuros māksliniekus būs iespējams redzēt rītvakar tiešraidē. Beidzot ir pilnīgi skaidrs, ko mugurā vilks mūsu pašu grupa «Aarzemnieki».

Eirovīzijas pirmajā pusfinālā Latvija uzstāsies ar otro kārtas numuru un pārsteigs ikvienu ar dziesmu «Cake to bake». Dziesma uz pārējo skaņdarbu fona izceļas ar vienkāršību, jautrību, pozitīvismu un atšķirībā no daudzām jo daudzām balādēm izraisa smaidu klausītāju sejās un uzlabo garastāvokli.

5.maijā notiekošajā pirmajā tērpu mēģinājumā tapa zināms,ko mūsu valsti pārstāvošie jaunieši vilks mugurā pusfinālā.

Grupai «Aarzemnieki» ar tērpu izvēli un citām stilistikas lietām palīdz populārā stiliste Dana Dombrovska, kura ir devusies līdzi grupai uz Kopenhāgenu, lai nepārtraukti palīdzētu jauniešiem izskatīties tikpat stilīgiem kā citu valstu pārstāvjiem un vienmēr būt līmenī.

Jauniešiem patīk stilistes darbs un ieteikumi, par to liecina ieraksti, pateicības vārdi sociālajā tīklā «Facebook» pēc konkursa atklāšanas, kurā grupai «Aarzemnieki» bija jāstaigā pa konkursa sarkano paklāju.

Vēlam veiksmi Latvijas pārstāvjiem pusfinālā un vieglu, pozitīvu iekļūšanu finālā pēc piecu gadu pārtraukuma.

Komentāri (69)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu