Amerika vairāk nemeklēs jaunās mūzikas zvaigznes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

11. maijā telekanāls «FOX» paziņoja, ka pēc 15 sezonām izbeidz šova «American Idol» veidošanu. Vairāk jauni dziedoši talanti netiks meklēti. Pateicoties šovam, nu ikviens zina tādus māksliniekus kā Kellija Klārksone, Kerija Andervuda, Adams Lamberts un citi.

11.maijā miljoniem šova «American Idol» fanu saņēma ziņu, ka jaunajā telekanāla «FOX» sezonā nebūs iespējams vērot šovu «American Idol», tas sarūgtināja gan fanus, gan cilvēkus, kuri gadiem ilgi mēģināja iekļūt šovā un cīnījās, lai uzlabotu savas dziedāšanas un skatuves mākslas prasmes.

Šova laikā tika atrasti daudzi jauni talanti, piedzīvots daudz asaru un pat pašnāvība pie dziedātājas, žūrijas locekles Polas Abdulas mājas.

«American Idol» durvis uz panākumiem pavēra daudziem māksliniekiem, bet veiksmīgākā no visiem ir pirmās sezonas uzvarētāja Kellija Klārksone, kuras balss jau no 2002.gada silda daudzu jo daudzu sirdis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu