Noels noraida baumas par «Oasis» apvienošanos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu mūziķis Noels Galahers noraidījis medijos izskanējušās baumas, ka tiekot plānota rokgrupas «Oasis» atkalapvienošanās. 47 gadus vecais Noels Galahers baumu izplatīšanā vaino savu jaunāko brāli Līemu, ar kuru viņš kopā spēlēja grupā. 2009. gada augustā pirms koncerta Parīzē brāļu starpā izcēlās strīds, kura rezultātā Noels Galahers aizgāja no grupas.

«Pagājušonedēļ izskanēja baumas, ka mēs esot vienojušies par «Oasis» atkalapvienošanos, taču šīs baumas nāca no viņa cilvēkiem. Tas ir «viņam tuvs informācijas avots«. Cik tuvs? Viņa droši vien katru rītu mostas viņam blakus,» uzskata Noels Galahers. «Viņš vienmēr liek man būt tam, kurš faniem liek vilties.»

Noels Galahers arī noliedza ziņas, ka Līems martā apmeklējis brāļa grupas «High Flying Birds» koncertu, kaut arī viņš nofotografējies ar ieejas karti aizkulisēs. «Tā nebija viņa caurlaide. Viņa tur nebija. Tā bija mana otra brāļa caurlaide. Ja viņš būtu bijis kādā no maniem koncertiem, jūs to ļoti labi zinātu, jo viņš būtu uzskrējis uz skatuves un sācis uzvesties kā idiots,» teica mūziķis.

Aprīlī Noela Galahera grupas «High Flying Birds» otrais albums «Chasing Yesterday» tika atzīts par gada pārdotāko ierakstu vinila skaņuplates formātā. Tas ierindojies pirmoreiz apkopotā Lielbritānijas skaņuplašu topa virsotnē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu