Mirandas Keras radīto trauku ielenkumā slavenības ieskandina Mātes dienu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Vakar, 7. maijā, smalko mājas lietu salonā Henry Moon norisinājās Mātes dienai veltītais pasākums, kuru apmeklēja galvenokārt sabiedrībā pazīstamas sievietes ar savām atvasēm. Pasākumā bija padomāts par visu, gan to, lai bērniem nav garlaicīgi, gan to, lai māmiņas ir nodarbinātas.

Lielākais un īpašākais vakara pārsteigums māmiņām bija iespēja aplūkot jauno, sievišķīgo porcelāna trauku kolekciju, kuru radījusi supermodele Miranda Kera. Trauki nu ir pieejami arī Latvijas turīgajiem iedzīvotājiem. Modele servīzi izstrādājusi maigās rozā krāsās, parādot, ka tā ir piemērota ikvienas sievietes sekcijā.

Māmiņas mācījās dekorēt saldumus Lienes Zemītes vadībā, lai vēlāk iepriecinātu savus bērnus. Arī tās mammas kuras virtuvē sevi uzrunā uz jūs, aktīvi iesaistījās un veidoja dažādus saldumu dekorus un vēlāk nespēja noticēt, ka spējušas izveidot dažādus ziediņus un citus rotājumus.

Bērni tikmēr veidoja īpašus ziedu pušķus, ar kuriem iepriecināt savas mammas. Pašiem mazākajiem apmeklētājiem ziedu izvēlē palīdzēja salona darbinieces.

Vēlāk mammas tika pie ziediem, bet bērni pie garšīgiem un skaisti izrotātiem saldumiem.

Pasākumā viss uzsvars tika likts uz bērnu labsajūtu un prieku, ierasto pasākumu dzērienu šampanieti bija nomainījušas sulas, kas radīja prieku ne tikai bērnu sejās.

Sirsnīgo pasākumu kuplā skaitā apmeklēja sabiedrībā pazīstamas māmiņas ar saviem bērniem. Viesu vidū bija Anna Lieckalniņa, Liene Greifāne, Olga Asmikoviča, Indra Salcēviča, Sindija Vilde-Spinga un citi.

Dodoties mājās, ikviens viesis saņēma īpašu dāvanu, pavasarīgu galdautu, kurš nu rotās ģimeņu brokastu galdus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu