Rīgas hipsterīgākā āra terase ir atklāta

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Vasara tuvojas lieliem soļiem, jau tiek atklātas āra terases, kuras pulcē milzum daudz cilvēku, kuri vēlas baudīt sauli, sarunas, kafiju. 1.martā tika atklāta hipsteru iecienītās vietas «Tims Mints» āra terase, kura pulcēja daudzus jo daudzus bāra apmeklētājus.

Terases atklāšana nebija tāda ka ierasts, kur tiek aicināti īpaši viesi, saņem «welcome drinku», tiek pasniegtas uzkodas. Terases atklāšanu varēja apmeklēt ikviens un baudīt bāra sagatavoto programmu.

Par pārsteigumu daudziem galdiņu terases atklāšanā nebija, cilvēki sēdēja uz improvizētiem soliņiem, trepēm, apmalēm.

Pasākumi sākās jau pa dienu, kad ikviens varēja piedalīties mantu apmaiņā, paņemt līdzi nevajadzīgas grāmatas, mūzikas ierakstus, aksesuārus un apmainīt pret sev vajadzīgām lietām.

Iekštelpās sēdošie piedalījās galda spēļu turnīrā un parādīja ikvienam savu attapību, gudrību un inteliģenci.

Bārs «Tims Mints» izceļas ar to ka ikvienu dzērienu, siltu vai aukstu, pasniedz stikla burciņās, tādā veidā to pasniedzot kā pēdējo ballīšu «trendu».

Terasi atklāja Gunas Pūcītes dziedājums un Ginta Smukā akustiskās ģitāras skaņas, kas sniedza lielāku baudījumu nekā grupas «Gapoljeri» uzstāšanās.

Lielu sajūsmu par āra pasākumu izrādīja dziedātāja Anita Intaite jeb Košā, kura bija ieradusies, lai atpūstos, baudītu sauli, satiktu draugus un klausītos mūziku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu