Blogere Agnese Kleina uzskata, ka pārāk daudz domājam par izskatu (36)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Modes blogere Agnese Kleina šajā pavasara/vasaras sezonā izvēlas valkāt tumšas drēbes, jo ir sapratusi, ka arī melnajai un pelēkajai krāsai, gluži tāpat kā jebkurai tumšajai krāsai ir daudz dažādu nokrāsu. Arī aksesuāru izvēlē uzsvars tiek likts uz vienu lietu, nevis kā agrāk, notikusi jautrošanās ar dažādiem aksesuāriem.

Ir sākusies aktīvā velosipēdu sezona, blogere Agnese Kleina ir liela velosipēdu piekritēja, tāpēc arī viņas pavasara un vasaras apģērbs tiek pakārtots praktiskajam.

Foto: Nauris Garkaklis

«Esmu tālu aizgājusi no papēžu apaviem, kur nu ar tādiem vēl uz velosipēda! Izvēlos valkāt garus svārkus, šortus vai bikses, jo domāju par ērtumu. Mūsdienās cilvēki, tajā skaitā arī es, domājam par ārējo izskatu. Vēl šodien pieķēru sevi pie domas, ka gribētu vairāk sapucēties, bet man ir žēl tā laika, kuru aizņem pucēšanās… Labāk šo laiku veltīt radošām nodarbēm, tā tam būtu jābūt, tā nav, tikai ja cilvēks ir pārāk aizrāvies ar savu ārējo izskatu vai citu cilvēku dzīves komentēšanu, tas tikai norāda, ka savā dzīvē viņš nespēj realizēties,» aizdomājas Agnese.

Agnese ir iemācījusies aksesuāru izvēlē likt uzsvaru uz vienu lietu, blogere atzīstas, ka laiku pa laikam tas neizdodas, jo tāpat kā agrāk gribas pajautroties, bet visā visumā pārmaiņas notiek.

Foto: Nauris Garkaklis

«Tīšām vai netīšām tas viss aizsākās, nevarēšu pateikt, bet tagad esmu sākusi piedomāt, lai vienmēr, kad kur dodos, man mugurā būtu viena lieta, kuru ir radījuši Latvijas dizaineri. Lielu daļu no viņiem pazīstu, tie ir mani draugi vai paziņas, kuru darbu es cienu un, iegādājoties dizaineru ražojumus, atbalstu viņu darbu un parādu citiem, cik lieliski izskatās vietējo mākslinieku dizains,» priecājas Agnese.

Šajā vasarā Agnesei ir iepatikušās tumšas krāsas, blogere paziņo, ka melnajam un tumši pelēkajam ir dažādas nokrāsas, gluži tāpat kā jebkurai lietai dzīvē, – viss nav tikai balts un melns.

Komentāri (36)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu