Gada populārākie virālie stulbingi (pirmais top5) (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Selfiji jeb pašbildes ar mobilo telefonu ir izrādījusies dzīvotspējīga koncepcija. Kaut vai tāpēc vien, ka vārds «selfie» oficiāli iekļauts Oksfordas vārdnīcā. Šogad globālo tīmekli ir pāršalkušas jaunas selfiju mutācijas - krāniņš zeķē, selfiji «pēc seksa», jauni plankingi un «Harlem Shake». u.c. Jūsu uzmanībai, desmit jauni stulbingi (sadalīti divos rakstos pa pieci), kas nodarbina cilvēku prātus 2014. gadā. Lūk, pirmais top5. Tiesa, daļu no šiem stulbingiem «Youtube» radošā komanda ir radījusi mākslīgi, kas nav īpaši traucējis cilvēkiem šos stulbingus izmēģināt.

 
Selfijs ar līmlenti
Selfijs ar līmlenti Foto: facebook.com

Selfijs ar līmlenti

Selfijs ar līmlenti ir tas pats vecais labi zināmais selfijs, tikai šoreiz seja jānotin ar līmlenti jeb skoču. Jānotin, jānofotografē sevi un jāievieto Facebook sadaļā «Sellotape Selfie». Gatavs! Acīm redzami, ka šo selfiju iedvesmojis Džima Kerija (Jim Carrey) varonis filmā «Yes Man».

Džima Kerija (Jim Carrey) varonis filmā «Yes Man»
Džima Kerija (Jim Carrey) varonis filmā «Yes Man» Foto: Ekrānuzņēmums

 
#whaling
#whaling Foto: facebook.com

Veilings (#whaling)

Ideja vienkārša. Izvēlies horizontālu virsmu un tēlo, ka esi valis, kas uz brīdi iznirst virs ūdens. Ja sanāk gūt kādu traumu, tad esi izpildījis nevis veilingu (#whaling), bet #failingwhaling.

 
Klokings
Klokings Foto: Ekrānuzņēmums

Klokings

Klokinga būtība arīdzan ir diezgan vienkārša. Kādā publiskā vietā ir jānostājas ar plati izvērstām kājām, jānoskaidro, cik ir precīzs laiks, un tas jāattēlo ar abām rokām - simboliskiem pulksteņa rādītājiem. Protams, tas viss jānofilmē un jāievieto tīmeklī.

 
Selfijs ar svešinieku
Selfijs ar svešinieku Foto: Ekrānuzņēmums

Selfijs ar svešinieku

Instrukcija:
- Izvēlies svešinieku;
- Tuvojies svešiniekam;
- nofotografē selfiju ar svešinieku;
- Ātri dodies prom.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Nobučo tēti!

Pārsteidz nesagatavotu! Nobučo tēti!

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu