Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

FHM nosauc desmit pasaulē seksīgākās sievietes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Notikusi kārtējā ikgadējā britu vīriešu žurnāla FHM aptauja par pasaulē seksīgāko sievieti. Protams, neviena no latviešu meitenēm šajā topā nav iekļuvusi, kaut mēs visi zinām, ka tieši mūsējās ir tās seksīgākās. Taču tas nekas, tāpat ir interesanti uzzināt, kuras daiļavas britu vīriešu vērtējumā šogad ir izpelnījušās seksīgākās godu. Pagājušogad par seksīgāko atzīta aktrise Dženifera Lorensa. Uzreiz brīdinām, ka šogad 1. vietā ir cita dāma.

 
Foto: Reuters/Scanpix

10. Kellija Brūka

Seksapīlā britu aktrise un modele Kellija Brūka, kas jau vairākus gadus izdod savu veļas un bikini līniju, kas veltīta tādām kā viņa – formīgām sievietēm, ierindojusies 10. vietā.

Foto: Reuters/Scanpix
Foto: Instagram
 
Foto: Reuters/Scanpix

9. Emīlija Klārka

Aktrise Emīlija Klārka atveido Drakonu valdnieces Daenerys Targaryen lomu populārajā seriālā «Troņu spēles». «AskMen» 10 iekārojamāko sieviešu topā Emīlija bija 1. vietā.

Foto: REUTERS/Scanpix
Emīlija Klārka seriālā «Troņu spēles»
Emīlija Klārka seriālā «Troņu spēles» Foto: publicitātes
 
Foto: Instagram/lucymeck1

8. Lūsija Meklenburga

Modele, mākslas vingrotāja Lūsija Meklenburga (Lucy Mecklenburgh) saglabājusi savu 8. vietu.

Foto: Instagram/lucymeck1
 
Foto: reuters/sc

7. Margo Robija

Jaunā austrāliešu aktrise Margo Robija (Margot Robbie) pirmo lielo ievērību guva filmā «The Wolf of Wall Street» («Volstrītas vilks»), kur redzama vairākās seksa ainās, turklāt pilnīgi kaila. Margo bija iekritusīi acīs žurnāla «Playboy» dibinātājam Hjū Hefneram.

Viņš publiski aicinājis Margo piedalīties erotiskā žurnāla fotosesijā, kad, gluži kā daudzi citi vīrieši, tapis savaldzināts pēc filmas seansa.

Tomēr 23 gadus vecā Robija atteikusi un paziņojusi, ka tuvākajā laikā negrasās to darīt.

Foto: Reuters
 
Foto: AP/Scanpix

6. Ariana Grande

Amerikāņu televīzijas kanāla «Nickelodeon» zvaigzne (seriāls «Victorious, iCarly»), par «jauno Meraiju Keriju» dēvētā dziedātāja un aktrise Ariana Grande (Ariana Grande) sava mazā auguma dēļ izskatās kā pusaudze, taču sievietei ir jau 21.

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: Reuters/ScanPix

5. Kerolaina Flaka

Kerolaina Flaka ir populāra britu TV zvaigzne. Viņa 2012. gadā bija 48. seksīgākā, 2013. gadā - 70., bet pagājušogad vispār neiekļuva top100. Šogad lēciens uzreiz uz 5. vietu.

Foto: AP/Scanpix
Foto: Instagram
 
Foto: Reuters/Scanpix

4. Keita Aptone

«Sports Illustrated» vāka modele Keita Aptone (Kate Upton) jau pāris gadus ir starp seksīgākajām.

Foto: AP/Scanpix
 
Foto: Leta/AFP

3. Dženifera Lorensa

Aktrises nopludinātie personiskie foto mazliet kaitējuši, un no pagājušā gada 1. vietas «oskarotā» aktrise Dženifera Lorensa noslīdējusi uz 3. vietu.

Foto: Leta/AFP
 
Foto: AP/Scanpix

2. Kendela Dženere

Modele Kendela Dženere ir viena no spilgtākajām savas paaudzes sabiedrības lauvenēm. Kopā ar māsu Kailiju viņa nodarbojas ar apģērbiem un skaistumkopšanu. Abas pat sarakstījušas grāmatu, kura gan lielus panākumus nav guvusi. Nesen «Coachella» festivālā viņa manīta kopā ar dziedātāju Džastinu Bīberu.

Foto: Instagram
Foto: AP/Scanpix
 
Foto: Instagram/michellekeegan

1. Mišela Kīgana

Un tā - vīriešu žurnāla FHM ikgadējā aptaujā par pasaules seksīgāko sievieti atzīta telekanāla ITV ziepju operas «Coronation Street» bijusī aktrise, 27 gadus vecā britu daiļava Mišela Kīgana (Michelle Keegan). «Apsveicu Mišelu ar viņas godam nopelnīto uzvaru,» sacīja FHM redaktors Džo Bārnss. «Šogad mēs saņēmām vairāk nekā miljonu balsu, kas ir augstākais rādītājs topa vēsturē.»

Foto: michellekeegan
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu