Kaņepes Kultūras centrs ar plašu svētku programmu svinēs trīs gadu jubileju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svinot trīs gadu jubileju, no 27. aprīļa līdz 4 maijam Kaņepes Kultūras centrs rīkos svētku festivālu. Kā informēja Kaņepes Kultūras centra kultūras programmas vadītāja Anete Jansone, nedēļas garumā apmeklētājiem tiks piedāvāta daudzveidīga kultūras pasākumu programma, kurā katrs apmeklētājs atradīs savām interesēm un gaumei vispiemērotāko notikumu.

Katrai no nedēļas dienām ir piešķirta īpaša, tās saturu raksturojoša tēma.

Pirmdiena, 27. aprīlis, ar fotoizstādes «Līdz Skolas 15» atklāšanu plkst.19 un atvērtajām valodas, dejas un foruma teātra nodarbībām būs veltīta Skolas ielas 15 ēkai, iezīmējot visus tās krāšņos attīstības posmus. Otrdiena, 28.aprīlis, tiks veltīta dzejai, jo vakarā koncertu sniegs instrumentālais ansamblis «Piano Beat duo» kopā ar dzejnieku Semjonu Haņinu. Vakaru turpinās dīdžejs Edgars Žilde. Trešdiena, 29.aprīlis, Kaņepes Kultūras centrā būs dejas diena - sākot no plkst.15, skatītāji aicināti apmeklēt īsfilmu programmu «Horeogrāfiskā montāža», kas tapusi, sadarbojoties Latvijas Kultūras akadēmijas un RISEBA studentiem, bet plkst.18 visi interesenti aicināti piedalīties laikmetīgās dejas meistarklasē. Vakara noslēgumā dīdžejs Mārtiņš Eņģelis piedāvās pasaulē plaši izplatīto diskotēkas formu «Klusā diskotēka».

Ceturtdien, 30. aprīlī, kopā ar «Beātes Zviedres kvartetu» tiks svinēta Starptautiskā džeza diena. Vakaru džeza noskaņās turpinās DJ «Elvi Soulsystems». Piektdien, 1.maijā, Kaņepes Kultūras centru piepildīs dažādu kultūru skaņas un sajūtas. Plkst.18 kopā ar Viktoru Freibergu tiks atklāts kino kluba «Horizonts» jaunākais cikls «Indiešu pavasaris». Savukārt plkst.20 ieskanēsies Balkānu skaņas kopā ar «Jakob Noiman Festival band». Pēc koncerta ar skaņām no visas pasaules apmeklētājus iekustinās dzejnieks un dīdžejs Sergejs Timofejevs.

Sestdien, 2. aprīlī, no plkst.12 līdz 16 visi tiek aicināti piedalīties velo spēlē «Minies pēc kultūras», kas ir īpaši Rīgas velo nedēļai veltīts notikums. Vakars iezīmēsies latviešu andergraunda tematikā, kad plkst.20 Jānis Daugavietis, Raimonds Lagimovs un Māris Muitenieks diskutēs par festivālu un koncertu rīkošanu 90.gados. Vakaru turpinās pankroka grupa «Inokentijs Mārpls» un DJ «WRTH&Lunatica Orchestra».

Svētdien, 3. aprīlī, rakstniece, grāmatas «Pirmā reize» autore Daina Tabūna kopā ar domubiedriem rīkos terapijas seansu ar literatūras «piešprici» «Mana pirmā reize». Toties festivāla noslēgumā, 4.maijā, visi tiek aicināti uz zemnieku un bioloģiskās pārtikas ražotāju tirdziņu. Būs gan medus, gan olas, gan piens un gaļa, pašcepti labumi un pavasara zaļumi. Tirdziņš norisināsies Kaņepes Kultūras centra pagalmā no plkst.11 līdz 14.

Ieeja visos pasākumos būs bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu