Pola Saimona «best of» iekaro britu topu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Mūzikas leģenda un Rokenrola Slavas zāles loceklis Pols Saimons (Paul Simon) ar savu labāko dziesmu izlasi «The Ultimate Collection» šonedēļ iekarojis Apvienotās Karalistes albumu topa 1. vietu, ziņo nme.com.

Retrospektīvais albums, kas izdots laikā, kad Saimons koncertē Lielbritānijā kopā ar Stingu, ir pirmais 25 gadu laikā, kas sasniedzis UkTop40 augstāko pakāpienu. Iepriekšējais ieraksts, kam izdevās uzkāpt 1. vietā, bija «The Rhythm Of The Saints» (1990).

Britu dziesminieka Džeimsa Beja (James Bay) debijas plate «Chaos and the Calm» saglabā 2. vietu, bet Eda Šīrana plate «X» ir numur 3, svētdien ziņo «Official Charts Company».

Skandalozais, talantīgais, ekscentriskais hiphopa kolektīva «Odd Future» līderis Tailers Okonma (Tyler Okonma) jeb «Tyler, the Creator» ar savu jauno albumu «Cherry Bomb» startē tikai 16. vietā.

Britu alternatīvā roka grupa «The Wombats» ar savu jauno plati «Glitterbug» noslēdz top5.

Amerikāņu repera Viza Kalifas (Wiz Khalifa) dziesma «See You Again» no filmas «Furious 7» («Ātrs un bez žēlastības 7») skaņu celiņa iekarojusi singlu topa 1. vietu ar 193 000 kopiju.





KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu