Šova «Dejo ar zvaigzni» banketā Gints Grāvelis saņem īpašu pārsteigumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

19.aprīlī notika šova «Dejo ar zvaigzni» pusfināls, kurā par iespēju startēt finālā cīnījās četri pāri. Beigu beigās visiem tika dota iespēja sacensties finālā un dalībnieki ar mierīgu sirdi devās uz restorānu «231», lai baudītu vakaru.

Kā jau ierasts, restorāns bija izdomājis īpašu vakara programmu, kura iesākās jau pie pašas Rīgas Kinostudijas, kur dalībniekus sagaidīja PSRS laika ātrās palīdzības automašīna, kura visus veda uz banketa norises vietu, liekot saprast, ka vakara tematika būs saistīta ar medicīnu.

Brauciena laikā retro mašīnu pastūrēt šoferim izlūdzās gan aktieris Gints Grāvelis, gan citi drosmīgākie vīriešu kārtas dalībnieki.

Nokļūstot galapunktā, izrādījās, dalībnieki ieradušies rehabilitācijas klīnikā, kur stingrā ārstu uzraudzībā bija jāizpilda dažādi uzdevumi, jāvingro, lai iegūtu ēdiena talonu, jādzer šķidrumi, atkal kaut kas jāapēd un jau atkal jādzer šķidrumi. Pirms došanās mājās ikviens saņēma sertifikātu, ka ārstēšanās kurss pabeigts veiksmīgi.

Speciālu pārsteigumu no saviem Dailes teātra kolēģiem saņēma aktieris Gints Grāvelis. Viņa kolēģi bija ieradušies, lai apsveiktu aktieri ar iekļūšanu finālā un izrādītu atbalstu. Ērika Eglija, Kristīne Nevarauska, Elīna Dzelme, Gints Andžāns, Ieva Segliņa un citi kolēģi vienojās kopīgā dziesmā, kā arī turēja rokās atzīmes «vienpadsmit», kādu, pēc aktieru domām, ir pelnījuši Gints Grāvelis un Liene Tarana.

Aktieri apsveicot ātri vien pazuda speciāli sev nodrošinātās telpās, prom no preses un citu dalībnieku acīm, vēlāk, izklīstot cilvēku masām, arī kāds no aktieriem iemaldījās oficiālajā banketa telpā un pat mēģināja noskaņot karaokes aparatūru.

Vakars nepalika bez dejām, kurām labprāt ļāvās Sveta Leva ar Mārtiņu Kagaini, kā arī Ansis Pūpols un Lesia Bogačova.

Ap pulksten diviem naktī vairums dalībnieku jau banketu bija pametuši, kā gan citādi, daudziem jau no agra pirmdienas rīta bija jāturpina svīst deju zālē un jāgatavojas finālam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu