Atklāti Glastonberijas festivāla izpildītāju vārdi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Glastonberijas mūzikas festivāla rīkotāji paziņojuši, ka šogad pasākumā uzstāsies grupa «Florence + The Machine», britu dziedātāja Paloma Feita, amerikāņu producents Farels Viljamss un vēl vairāki citi izpildītāji.

Atklāti gandrīz visi festivāla izpildītāji. Zināms, ka galvenie viesi būs amerikāņu reperis Kanje Vests, pret kura uzstāšanos ierosinātā petīcija guvusi lielu atbalstu, kā arī rokgrupa «Foo Fighters». Vēl nav nosaukts vienīgi trešais galvenais izpildītājs.

Festivāla rīkotāja Maikla Īvisa meita Emīlija sociālajos tīklos izvietoja festivāla plakātu. Tajā minēti tādi mūziķi kā «The Chemical Brothers», Laionels Ričijs, «Alt-J», Petija Smita, «Motorhead», «Belle & Sebastian», «Death Cab for Cutie», «The Vaccines», «Super Furry Animals», «Clean Bandit» un «Enter Shikari».

Festivāla apmeklētāji varēs verot arī «deadmau5», «Suede», Marka Ronsona, Mērijas Blaidžas, «Alabama Shakes», «FKA Twigs», Azelijas Benksas, «Jamie XX», «La Roux», Džona Hopkinsa un «Rudimental» uzstāšanās.

Glastonberijas festivāls norisināsies Somersetā no 24. līdz 28. jūnijam.

Glastonberijas mūzikas festivāls notiks jūnijā. Pagājušā gada oktobrī biļetes tika izpārdotas rekordīsā laikā, kaut gan izpildītāju saraksts vēl nebija izziņots. Pirmie 15 000 biļešu tika pilnībā pārdoti 14 minūšu laikā, bet atlikušie 120 000 biļešu vēlāk izpārdoti 26 minūšu laikā.

Fani bija gatavi maksāt 225 sterliņu mārciņas (286 eiro) par vienu biļeti, kaut arī nebija zināms neviens no festivāla mūziķiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu