Aizritējusi pirmā «Riga Jazz Stage 2014» konkursantu izloze

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ernests Dinka

Īsi pirms starptautiskā džeza mākslinieku konkursa «Riga Jazz Stage 2014» koncertu sākuma, 2. aprīlī, leģendārajā Latvijas Radio 1. studijā norisinājās konkursantu kārtas numuru izloze – attiecīgajā secībā jaunie un talantīgie džeza vokālisti un saksofonisti uzstāsies 3. aprīļa «Riga Jazz Stage 2014» fināla koncertā.

Konkursanti gan nervozi skatījās izlozētajos kārtas numuros, gan ari pabeidza gleznot gleznu, ko žūrijas locekļi bija iesākuši konkursa preses konferencē martā. Klātesošajiem bija iespēja gan izbaudīt Riga Jazz kvarteta (arī konkursantu pavadošā grupa visos «Riga Jazz Stage 2014» koncertos) priekšnesumu, gan arī iepazīties ar visiem trīs vakara vadītājiem.

Konkursa direktore Diāna Briežkalne novēlēja konkursantiem veiksmi, kā arī turpināt nest zaļo gaismu mākslas un džeza pasaulē, bet mākslinieciskais direktors Māris Briežkalns – izturību.

Starptautiskais džeza mākslinieku konkurss «Riga Jazz Stage 2014», kopā ar aplikācijas «BuzzTale» izveidotājiem piedāvā sekot līdzi konkursantu un konkursa žūrijas gaitām Rīgā!

Kļūsti par stāsta daļu!

buzztale.com/riga_jazz_stage

Biļetes uz starptautisko džeza mākslinieku konkursu «Riga Jazz Stage 2014» pieejamas «Biļešu servisa» kasēs un internetā.

www.rigajazz.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu