Ieskats Aminatas debijas albuma atvēršanas svētkos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis, TVNET

Trešdien, 8. aprīlī, Latvijas 1. Rokkafejnīcā norisinājās dziedātājas Aminatas Savadogo debijas albuma «Inner Voice» prezentācija, kurā dziedātāja albuma skaņdarbus izpildīja kopā ar pavadošo grupu. Pasākuma viesu rindās bija vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki - Ralfs Eilands, Renārs Zeltiņš u.c. Albumā saklausāmas gan etniskas «ieskaņas», gan elektronika, kā arī deju mūzika, «soul» un «r'n'b».

«Šis albums ir manu emociju, pārdomu un pārdzīvojumu krājums. Katra dziesma tajā simbolizē manu garastāvokli un jūtas, kas mani pārņēmušas konkrētā brīdī. Kā jau jebkuram cilvēkam, emocijas var būt dažādas - jautras, pozitīvas, citreiz smieklīgas, gan ir arī skumju brīži, tukšuma sajūta, vilšanās. Tas viss ir atskaņots albumā «Inner Voice» - tās ir manas personiskās pārdomas, kurās dalos ar klausītājiem,» stāsta dziedātāja.

Savadogo šā gada pirmais ceturksnis ir bijis aizņemts. Viņa ne tikai gatavojusies albuma prezentācijai, bet arī uzvarējusi Latvijas Televīzijas konkursā «Supernova 2015», tādējādi gūstot iespēju arī doties uz Eirovīzijas dziesmu konkursu Austrijā.

Albuma «Inner Voice» producents ir Kaspars Ansons, savukārt mūzikas un teksta autore visām dziesmām ir pati Savadogo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu