Merilinam Mensonam sanākušas nepatikšanas pankūku ēstuvē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu rokmūziķim Merilinam Mensonam nedēļas nogalē uzbrukts Kanādas pankūku ēstuvē, kur viņš ieturējās pēc koncerta, vēsta slavenību tenku vietne TMZ.

Aculiecinieki stāsta, ka Mensons sestdien ap plkst.2 pēc uzstāšanās Albertas provincē Kanādā esot ieradies restorānu ķēdes «Denny's» ēstuvē. Drīz vien izcēlies strīds starp Mensonu un cilvēkiem, kuri sēdējuši pie netālu esoša galdiņa. 46 gadus vecais Mensons veltījis rupju apzīmējumu pie galdiņa sēdošā vīrieša draudzenei, kurš savukārt iesitis mūziķim pa seju.

Vietējā policija apstiprināja, ka sestdienas naktī «Denny's» esot izcēlies konflikts, taču neesot saņemtas sūdzības no iesaistītajām pusēm, tāpēc lieta izbeigta.

Tomēr Mensons vietnei TMZ sacījis, ka neesot izteicis nekādus apvainojumus, bet saņēmis sitienu «bez brīdinājuma». Viņš grasās vērsties tiesā par notikušo, vēsta TMZ.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu