Miljonārs Jūlijs Krūmiņš filmējies episkajā seriālā «Troņu spēles»*

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto, TVNET

Jau 12. aprīlī kanālā HBO atsāksies ilgi gaidītā seriāla «Troņu spēles» piektā sezona. Tā kā TV pirmizrādes datums ir zināms, droši var atklāt kādu noslēpumu: arī pašmāju miljonārs Jūlijs Krūmiņš filmējies šīs sezonas nelielā ainā.

Aprīlī sāksies seriāla demonstrēšana amerikāņu televīzijas kanālā un, tāpat kā iepriekšējās sezonās, arī jaunajā būs desmit sērijas. Tā būs pirmā sezona, kurā rakstnieks Dž.R.R.Mārtins nav izveidojis scenāriju kaut vienai sērijai, jo viņš strādā pie grāmatu sērijas «A Song of Ice and Fire» («Dziesma par ledu un uguni») sestās daļas.

Izrādās, šī sezona ir interesanta, jo 5. epizodē uz nelielu brīdi mēs pasaules slavu ieguvušajā seriālā varēsim redzēt miljonāru Jūliju Krūmiņu. Uzņēmējs, kurš ir kaislīgs šā TV projekta fans, jau kopš seriāla pirmsākumiem ir cīnījies, lai iegūtu seriālā nelielu lomiņu.

«Kad tev dzīvē ir viss, tu sāc domāt par to, ko vari atstāt aiz sevis,» filozofiski par dalību projektā izsakās miljonārs Jūlijs Krūmiņš. «Pieminekli sev necelšu, bet

nofilmēties pasaulslavenā seriālā gan sagribējās. Kaut šī loma ilga vien divas minūtes, tā paliks vēsturē

un man atmiņā.»

Krūmiņš gan parakstījis līgumu par seriāla notikumu neizpaušanu, vien pačukst, ka viņa loma saistāma ar kādām trīs skaistulēm, kuras būs redzamas jaunajā seriāla sezonā.

Arī to vai šī iespēja uzņēmējam maksājusi miljonus, Krūmiņš neatklāj.

Nu ko, gaidīsim!

* Šis ir 1. aprīļa joks, un tā saturs ir izdomāts.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu