Sievietes demonstrē savu šarmu, sportisko garu un mājsaimnieču iemaņas (25)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

22.martā tirdzniecības centru «Spice Home» piepildīja dažādu vecumu mājsaimnieces, kuras bija ieradušās, lai sacenstos ar pārējām amata māsām un beigu beigās iegūtu galveno balvu – 500 eiro dāvanu karti. «Mājsaimnieču olimpiāde» norisinājās jau trešo gadu pēc kārtas.

«Mājsaimnieču olimpiādē» piedalījās vairāk nekā 150 dalībnieces, kurām bija jāveic astoņi dažādas sarežģītības uzdevumi. Par katru izpildītu uzdevumu dalības kartītē sieviete saņēma zīmodziņu.

Ikvienu uzdevumu uzmanīja dažādu profesiju Latvijas slavenības, tiesnešu lomās godīgu spēli uzmanīja aktieris Intars Rešetins, aktrise Ieva Aleksandrova-Eklone, dziedātāja Rūta Reinika, dziedātājs Roberto Meloni un televīzijas seja Gundega Skudriņa, pasākuma vadītāju lomās iejutās Māris Grigalis un Liene Bērziņa.

Vislabāk savā lomā iejutās dziedātājs Roberto Meloni, kurš ikvienai sievietei veltīja laipnu, uzmundrinošu vārdu, izteica kādu joku, kā arī palīdzēja uzvarēt mazajos atjautības konkursiņos.

Lai izpildītu visus uzdevumus, sievietēm bija tieši trīs stundas laika, tas nebija tik vienkārši izdarāms, jo pirms katra uzdevuma vēl bija jāizstāv garā mājsaimnieču rinda.

Sievietes pasākumam bija gatavojušās, ievācot ziņas par lielveikalā esošajiem veikaliem, lai zinātu, kādas ir iespējamās distances, bija domājušas par dažādiem krāsainiem tērpiem, frizūrām, priekšautiņiem un citu atribūtiku.

«Mājsaimnieču olimpiādē» sievietes atbalstīja gan viņu vīri, gan bērni, bija mājsaimnieces, kuras pasākumā piedalījās trijās paaudzēs – vecmāmiņa, māte un meita.

Ikviena dalībniece beigu beigās tika pie dāvanas, bet galveno balvu 500 eiro un iespēju tos iztērēt kādā no lielveikala veikaliem, talkā ņemot interjera dizaineri Zani Skalbergu, ieguva mājsaimniece Elīna Brite.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu