Dzīve sākas pēc 40 jeb «Kugartauna» atgriežas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Slavenais teiciens, ka dzīve sākas pēc 40, pilnā mērā attiecināms uz populāro situāciju komēdijseriālu «Kugartauna» («Cougartown»), kas piektdien, 21.martā, atgriežas televīzijas kanālā «Fox Life» ar jaunāko, 5.sezonu, pastāstīja «Fox International Channels»(FIC) sabiedrisko attiecību konsultants Kārlis Bikšus.

Seriāls stāsta par nekustamo īpašumu pārdošanas aģenti Džūlsu Kobu, kas nesen šķīrusies no vīra un kopā ar 18 gadus veco dēlu dzīvo izdomātā ASV Floridas štata piepilsētā Kugartaunā. Par spīti šķirtenes statusam, Džūlsa mīlas frontē netaisās mest plinti krūmos - 40 gadus vecā pievilcīgā sieviete dodas uz neskaitāmiem randiņiem, dažkārt pat ar krietni jaunākiem vīriešiem, kā arī izklaidējas ar draudzenēm - ballīšu karalienēm.

Liktenīgais pavērsiens notiek trešajā sezonā, kuras noslēgumā romantiskos apstākļos jūras malā Džūlsa atkal iestūrē laulības ostā, apprecoties ar savu kaimiņu šķirteni Greisonu. Jaunajā sezonā abi turpina iejusties laulības dzīvē. Līdztekus Džūlsa kopā ar draudzenēm spriež par lielajiem dzīves jautājumiem, piemēram, par to, vai par krāpšanu var uzskatīt situāciju,

ja precēts vīrietis noņem seksuālo spriedzi ar seksa robotu vai gumijas lelli.

Smiekli līdz asarām garantēti!

Foto: publicitātes

Seriāla trumpis, protams, ir Džūlsas lomas atveidotāja amerikāņu aktrise Kortnija Koksa, kura savos 49 gados ir saglabājusi jauneklīgu izskatu un izcilu augumu. Vislabāk viņa pazīstama ar Monikas Gelleres lomu slavenajā situāciju komēdijā «Draugi» («Friends»), bet par Džūlsas lomu nominēta «Zelta globusam» un izpelnījusies citas atzinības.

Koksas privātā dzīve ļoti līdzinās viņas varones dzīves līkločiem - pērn pēc 13 gadu kopdzīves viņa izšķīrās no 42 gadus vecā Deivida Ārketa. Abiem ir deviņus gadus veca meita. Taču jau neilgi pēc šķiršanās aktrise atrada jaunu draugu - tagad viņa tiekas ar 37 gadus veco rokeri Džoniju Makdeidu. Koksai allaž patikuši jaunāki vīrieši un viņus savaldzināt šai sievietei izdodas lieliski. Interneta komentāros Koksa tēlaini nodēvēta par plēsēju gan dzīvē, gan uz ekrāna.

Vai tev arī tā šķiet? Skaties seriāla «Kugartauna» 5.sezonas sērijas kanālā «Fox Life» piektdienās plkst. 20. 00, sākot ar 21.martu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu