Latviešu rokgrupas «Astra The 22`s» dalībnieki, izrādās, ir vīrs un sieva

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušā gada rudenī Latvijā sevi aktīvi pieteica Amerikas un Latvijas grupa «Astra The 22`s». Grupā darbojas latviete Kerija Kalēja un amerikānis Ēriks Džeiks. Izrādās grupas biedri kopā ir ne tikai uz skatuves, bet dzīvē viens otru sauc par vīru un sievu!

Foto: personīgais arhīvs

Grupas «Astra The 22`s» dalībnieki apprecējās jau 2014.gada septembrī, bet par laulībām neko neteica, jo vēlējās, lai cilvēki fokusējas uz pāra muzikālo darbību, ne personīgo dzīvi, kā nekā personīgā dzīve ir domāta tikai viņiem, bet mūzika visiem.

«Mēs kopā strādājām ilgi pirms sākās mūsu attiecības, jo mums rūp mūzika, ko rakstām, un vēlamies radīt labāko mūziku, kādu mēs varam. Mēs centāmies ieturēt profesionālu distanci, bet mums bija arī skaidrs, ka mūsu attiecības un mūsu saikne ir daudz stiprāka nekā tikai grupas biedriem un biznesa partneriem,» stāsta mīlētāji.

Foto: personīgais arhīvs

Mākslinieki piemetina, ka grūtākais, strādājot kopā un esot attiecībās, ir būt atklātiem vienam pret otru, nekost sev mēlē, bet pateikt visu, kas būtu tas labākais mūzikai un grupai.

Foto: personīgais arhīvs

«Labākā lieta, strādājot kopā, ir, ka mēs varam cienīt un dalīties ar dziļāku mīlestību vienam pret otru, kādu kāds jebkad varētu iedomāties. Mēs esam divas puses, kas kopā ir viens vesels, un mīlētāji, kam ir lemts būt kopā,» smaidot saka mākslinieki.

Foto: personīgais arhīvs

Daudzi neticēja, ka grupa var veiksmīgi darboties un attīstīties, dzīvojot dažādos kontinentos, bet izrādās, šādi var pastāvēt gan grupa, gan laulība.

Publiskojot laulības faktu portālā «Facebook», jaunieši no draugiem un mūziķiem saņēma gan apsveikumus sakarā ar laulībām, gan apsveikumus saistībā ar iznākšanu no «skapja».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu