Foto: Seksīga aktrise atteicās spēlēt galveno lomu «Greja piecdesmit nokrāsās»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Seriāla «Troņu spēles» zvaigzne Emīlija Klārka atteicās spēlēt galveno lomu filmā «Greja piecdesmit nokrāsas». Pat kinostudijas centieni pārliecināt aktrisi bija nesekmīgi, un tāpēc loma tika iedota aktrisei Dakotai Džonsonei, kura seksīguma ziņā nespēj sacensties ar «Troņu spēļu» zvaigzni.

Klārka atteikusies no lomas, jo tajā ir pārāk daudz kailskatu un erotikas. Tā kā aktrise ir spēlējusi daudz šādu lomu, viņa nevēlējās riskēt un panākt, ka vēl viena loma uzliktu viņas karjerai zīmogu, iespēju spēlēt tikai seksīgas sievietes.

Foto: facebook.com

Redzot, cik ļoti filma ir populāra, Emīlijas izvēle bija pareiza, jo nu arī Dakota Džonsone asociējas tikai ar seksīgo tēlu.

Foto: facebook.com

Klārkas izvēle ir nesaprotama, jo seriālā «Troņu spēles» viņa nepārtraukti spēlē erotiskās ainās, tāpat arī teātrī nekautrējas spēlēt un stāties skatītāju priekšā pilnīgi kaila.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu