Eirovīzijas zvaigzne Aminata izdos debijas albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Latvijas 1. rokkafejnīcā» 8. aprīlī notiks dziedātājas Aminatas Savadogo debijas albuma «Inner Voice» prezentācija, informē dziedātājas pārstāve Kristīne Ivanovska.

«Šis albums ir manu emociju, pārdomu un pārdzīvojumu krājums. Katra dziesma tajā simbolizē manu garastāvokli un jūtas, kas mani pārņēmušas konkrētā brīdī. Kā jau jebkuram cilvēkam, emocijas var būt dažādas - gan jautras, pozitīvas, citreiz smieklīgas, gan ir arī skumju brīži, tukšuma sajūta, vilšanās. Tas viss ir atskaņots albumā «Inner Voice» - tās ir manas personiskās pārdomas, ar kurām dalos ar klausītājiem,» pastāstīja dziedātāja.

Konkrētu žanru albumam piešķirt esot grūti. Pēc Savadogo domām, mūsdienās mūzika sastāv no vairāku žanru kombinācijām. Arī šajā albumā ir gan etniskas «ieskaņas», gan elektronika, kā arī deju mūzika, «soul» un «r'n'b».

Savadogo šī gada pirmais ceturksnis ir bijis aizņemts. Viņa ne tikai gatavojusies albuma prezentācijai, bet arī uzvarējusi Latvijas Televīzijas konkursā «Supernova 2015», tādējādi gūstot iespēju arī doties uz Eirovīzijas dziesmu konkursu Austrijā.

Albuma «Inner Voice» producents ir Kaspars Ansons, savukārt mūzikas un teksta autore visām dziesmām ir pati Savadogo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu