Jeļena Ušakova atklāj, kas ir viņas mīļotais

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/jelena.ushakova

Pēc šķiršanās no Rīgas mēra Nila Ušakova, baudot pilsētas naktsdzīves iespējas, piedaloties Rīgas modes nedēļā un pat izmēģinot spēkus televīzijas raidījuma vadītājas amatā, Jeļenas Ušakovas vārds sāka izskanēt arvien vairāk. Šobrīd gan viņas publiskās aktivitātes samazinājušās, tomēr izrādās, ka tam ir iemesls. Jeļenai ir jauns mīļotais.

Šobrīd liktenis Jeļenu savedis kopā ar kādu beļģu fotogrāfu Dmitriju. Abu attiecības veidojušās pamazām, un par pāri abi kļuvuši pagājušā gada rudenī.

Foto: facebook.com/jelena.ushakova

Jeļena intervijā žurnālam «Kas Jauns» atklāja, ka ar Dimitriju iepazinusies lielveikalā. Viņai pašai šķiet neticami, ka šādas iepazīšanās var būt veiksmīgas, tomēr tas ir noticis. Dimitrijs pienācis viņai klāt un teicis, ka labprāt iepazītos.

Šobrīd jaunais pāris vēl dzīvo katrs savā valstī, tomēr Ušakova, cik vien iespējams, cenšas mīļoto apciemot Beļģijā. Turklāt Jeļenai netraucē, ka ar mīļoto viņai ir 15 gadu starpība, jo viņas bijušais vīrs Nils bijis 13 gadus vecāks.

Foto: facebook.com/jelena.ushakova

Dmitrijs nekad nav bijis precējies, arī bērnu viņam nav. Savukārt Jeļena pērn pavasarī izšķīrās no Rīgas mēra Nila Ušakova.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu