Rīgas modes nedēļas trešās dienas tērpu katastrofu topā atrodami pat Drāke, Ozols un Kleina

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Ir aizvadīta trešā diena Rīgas modes nedēļai, kurā pasākumi sākās jau dienas vidū. Tas mudināja dažus viesus pārģērbties divreiz, bet daži pat vienu reizi nespēja to izdarīt godam. Kā jau ierasts, dzīves stila portāls «Sejas», sadarbojoties ar Lietuvas skandalozāko slavenību, frizieri, stilisti, grima speciālisti un modeli Agness Landau, ir apkopojis lielākās tērpu katastrofas.

Šoreiz arī pati Agness Landau ir sevi ievietojusi šajā topā, uzzini, kāpēc!

Foto: Nauris Garkaklis

1. Sabiedrības dāma Jana Brice. Atšķirībā no vakardienas viņa ir izlaidusi matus, kas visu koptēlu padara vēl drausmīgāku. Vienā krievu filmā lauvai ir tāda pati frizūra, kura rodas, kad matus neķemmē. Skatos, arī uzacis savā vaļā turpina augt un lūpu kontūra, kura joprojām ir uzzīmēta ļoti neprofesionāli drīz jau sasniegs degunu. Rotas arī tās pašas kas vakar, kas nebūtu slikti, ja viņas piestāvētu koptēlam, bet tā nav. Kāpēc viņa izmanto jostu? Tā vispār nav vajadzīga, bet, ja viņa tik ļoti vēlas izmantot jostu, tad topiņš nedrīkst būt garāks par žaketi. Ja noņemtu rotaslietas, atstājot vien gredzenu, uzvilktu viņai citus apavus, tad izskatītos, ka atnākusi uz modes nedēļu, ne uz šovu «Uztaisiet no manis kaut ko».

Foto: Nauris Garkaklis

2. Dziedātāja MNTHA. Visa ir pārāk daudz, un, ja ir par daudz, efekts ātri vien pārvēršas defektā. Spilgti mati, spilgtas uzacis, spilgti sarkana kleita – visa ir tik daudz, ka viņa sāk izskatīties pēc «drag queen». Apavi bojā visu vēl vairāk, sajūta, ka viss uzņēmums «Humana» turas uz viņu.

Foto: Nauris Garkaklis

3. Reperis Ozols. Cepure, krekliņš, uzraksts, kuru neredz, izskatās, ka vīrietis labākajos gados ir izdomājis būt reperis un nu meklē veidu, kā par tādu kļūt, turklāt stila izjūtas šim cilvēkam nav. Arī runāt pa telefonu pie foto sienas nav labs tonis, tā ir necieņa pret tiem, kuri viņu fotografē.

Foto: Nauris Garkaklis

4. Modes blogere Agnese Kleina. Kad pirmo reizi viņu ieraudzīju, uzreiz radās asociācijas ar ugunsdzēsēju, padomāju vēl, kur pārējais darba ietērps. Meitenei ir interesants stils, bet vajadzēja izvēlēties cepuri vai apavus, citādi skaties un nesaproti, kur skatīties.

Foto: Nauris Garkaklis

5. Uzņēmēja Iveta Brice. Soma nepatīk, somas krāsa. Kleita nesmuki izceļ sievietes ķermeni, radot iespaidu, ka apakšējā daļa ir apaļa, kaut gan tā nav. Dīvaini, ja sievietei pieder skaistuma kopšanas salons, kā viņa var nekoptiem matiem doties ārā no mājas.

Foto: Nauris Garkaklis

6. Žurnāliste Jevgēnija Safraneka. Apakša tērpam ir viegla, augša smaga, kas veido augumu neproporcionālu. Kājas izskatās maziņas, bet augšdaļa smagnēja un milzīga, tas rada smieklīgu izskatu, jo pati sieviete ir smalka, bet tērps slēpj vidukli un pārējo.

Foto: Nauris Garkaklis

7. Pirtniece Elita Drāke. Žakete nepiestāv kleitas struktūrai, turklāt redzams, ka apakšā pati kleita vai svārki un blūze, nevaru pateikt, kas tas īsti ir, žaketes dēļ, izskatās daudz labāk. Somiņa ir nepiemērota, vienīgā soma, kura izskatītos lieliski pie šāda ietērpa, ir «klačs».

Foto: Nauris Garkaklis

8. Šoreiz pati sevi arī lieku topā. Tērps ir labi piemeklēts vakaram, tā kā pie jums nav pieņemts ģērbties kā uz svētkiem, ejot uz pasākumiem, tad uzvilku, melnus svārkus, blūzīti un žaketi, lai būtu eleganta, bet ne pārspīlēta. Sevi lieku topā kurpju dēļ, aizmirsu piemērotas kurpes Lietuvā, tāpēc nācās vilkt labāko no visa tā, ko paņēmu līdzi.

Foto: Nauris Garkaklis

9. Dziedātāja Olga Askimoviča. Mati izskatās lieliski, bet koptēls, pateicoties apaviem, atstāj iespaidu, ka viņa atnākusi uz parku paskriet, ne uz modes pasākumu. Paskrējusi pa parku, aizgājusi mājās, ātri sataisījusi matus, paņēmusi somiņu un izgājusi no mājas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu