Vai tiešām Midltones karjera ir galā?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Kembridžas hercogienes Keitas Midltones māsa Pipa Midltone nav parakstījusi līgumu ar ASV televīzijas kanālu «NBC» par raidījuma «Today» vadīšanu, vēsta «PageSix».

Kāds televīzijas kanāla pārstāvis atklājis, ka Kembridžas hercogienes 31 gadu vecā māsa nav pārliecinājusi raidījuma «Today» producentus par savām spējām vadīt šovu.

««NBC» pārstāvjiem Pipa ļoti patīk, tomēr viņi neuzskata, ka šāds darbs viņai būtu vispiemērotākais. Pēdējais, kas «NBC» ir vajadzīgs, ir vēl viena Čelsija Klintone, korespondente, kura pieprasa augstu samaksu un kurai nav konkrēta mērķa,» atklājis kāds avots.

Jāņem vērā arī tas, ka katrs no «NBC» televīzijas cilvēkiem tiek rūpīgi izvēlēts. Abas puses joprojām sazinās, taču nav nekā oficiāla, ko paziņot.

Aizvadītā gada jūnijā Pipai Midltonei tika dota iespēja debitēt televīzijas raidījumā «Today», toreiz viņa intervēja amerikāņu žurnālistu Metu Laueru. Raidījums, kurā darbojās Pipa, sasniedza augstus reitingus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu