Šokējoši! Šie aktieri nekad nav saņēmuši «Oskara» balvu (43)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Ir ļoti daudz labu, tautā iemīļotu aktieru, kuru filmas iet skatīties miljoniem cilvēku, kurus visi mīl un apbrīno, bet viņi nekad nav saņēmuši prestižāko aktiera darba novērtējumu «Oskara» balvu.

Aktieris Leonardo di Kaprio neoficiāli ir atzīts par vienu no savas paaudzes lieliskākajiem aktieriem, bet prestižāko aktiera darba novērtējuma balvu «Oskaru» nav saņēmis, aktieris šai balvai ir bijis nominēts veselas četras reizes.

Aktrise Džuliana Mūra «Oskara» balvai ir nominēta četras reizes, vienā gadā sieviete bija nominēta gan kā labākā aktrise, gan kā labākā otrā plāna aktrise. Mūras meitai mammas ir žēl, tāpēc viņa pati taisa mammai dažādus apbalvojumus.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Laika posmā no 1989. līdz 1993. gadam aktrise Mišela Feifere «Oskara» balvai tika nominēta trīs reizes, bet ne reizi to nav ieguvusi.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Visiem par lielu pārsteigumu arī aktieris Semjuels lī Džeksons nekad nav ieguvis prestižo balvu, turklāt izvirzīto sarakstā bijis tikai vienreiz.

Aktieris Toms Krūzs prestižajai «Oskara» balvai ir bijis nominēts trīs reizes, bet ne reizi nav to ieguvis, to nesaprot lielākā daļa mājsaimnieču, kurām Toms Krūzs un viņa atveidotās lomas ir lielisks pēcpusdienas laika kavēklis. Kā gan citādi, aktieris ir atzīts par vienu no Holivudas seksa simboliem.

Ja populāro balvu pasniegtu par stilīgumu, aktieris Džonijs Deps nekad nezaudētu, bet diemžēl balvu pasniedz par tēlojumu un «Oskara» balvas žūrija vienmēr ir citu aktieri atzinusi par labāku. Aktieris balvai ir bijis nominēts trīs reizes.

Foto: SCANPIX SWEDEN

Aktieris Harisons Fords ir cilvēku iemīļots aktieris, bet ne «Oskara» balvas žūrijas iemīļots, aktieris ir tikai vienreiz nominēts prestižajai balvai, bet nav to saņēmis.

Arī Holivudas seksa simbols, aktrises Andželīnas Džolijas mīļotais, aktieris Breds Pits par spīti tam, ka ir nominēts «Oskara» balvai divas reizes, to nav saņēmis.

Komentāri (43)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu