Tuvojas pavasaris, kā par fizisko formu rūpējas slavenības? (12)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Aizvien populārāk Latvijā zināmām sievietēm kļūst fotografēt «selfijus» sporta zālē, lai parādītu, ka patiesi nodarbojas ar sportu. Tomēr tuvojas pavasaris un ikviena skaistule vēlas sev perfektu fizisko formu.

«Selfijus» fotografēt sporta zālē ir sākusi Amerikas realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana, kura fotografē šāda veida fotogrāfijas, iemūžinot gandrīz katru sporta zāles apmeklējumu. To, protams, dara slavenības, kurām nav problēmu ar lieko svaru un kuras izskatās lieliski.

Foto: Facebook

Reiz populārā dejotāja, televīzijas šova «Dejo ar zvaigzni» dalībniece Laura Blaubuka labprāt nodarbojas ar sportu, lai saglabātu labu fizisko formu. Pat mirkli pirms lidojuma uz Parīzi jaunā māmiņa tomēr nespēj atteikties no nodarbības sporta zālē.

Foto: Facebook

Dziedātāja Māra Katarska vienmēr ir rūpējusies par savu ārējo veidolu, liekot lielu uzsvaru uz to, lai vienmēr izskatītos perfekti, stilīgi un vadoties pēc jaunākajām modes tendencēm. Jauniete vēlas izskatīties perfekti, pienākot vasarai, tāpēc jau laicīgi apmeklē sporta zāli, lai iegūtu piemērotu augumu dienām pludmalē.

Foto: Facebook

Stiliste un bloga «Kids Gazette» autore, grupas «Prāta Vētra» mūziķa Māra Mihelsona sieva Santa Bindemane-Mihelsone aktīvi gatavojas «Sieviešu skrējienam», kurš notiks pirmajā maijā. Sieviete apmeklē sporta zāli, lai uzlabotu savu fizisko formu. Vērojot Santas ietērpu, ir redzams, ka sievietei ar fizisko formu viss ir vislabākajā kārtībā, bet muskuļu stiprināšana un izturības stiprināšana noder vienmēr. Santā slēpjas cīņasspars un vēlme uzvarēt, nevis startēt un kaut kā sasniegt finišu.

Foto: Facebook

Radio seja, dziedātāja Liene Ušakova jau labu laiku ir aizrāvusies ar svaru cilāšanu un vēlmi tikt pie lieliem muskuļiem un iegūt sievietei, kultūristei līdzīgu augumu. Lai to iegūtu, Liene vairākas reizes nedēļā dodas uz svaru zāli, kur stingrā treneru uzraudzībā cilā svarus, kā arī ievēro diētu, lai atbrīvotos no ikviena lieka tauku grama.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu