Festivāla restorāns atkal vērs savas durvis Dizaina un arhitektūras galerijā. Ota Kangura (Ott Kangur) veidoto iekštelpu dizainu iedvesmos šā gada festivāla krāsas. Šefpavārs Tomass Lētss (Toomas Lääts), kas strādājis Vihulas muižas, SfääR un Diip virtuvē, piedāvās ēdienus no labākajiem vietējiem produktiem un īpašu mājās ceptu TMN maizi.
Helēna Sildna (Helen Sildna), TMN organizētāja, stāsta, ka Tomass Lētss ir viens no viņas iecienītākajiem šefpavāriem Igaunijā: «Vienkāršais un tīrais Lētsa stils, kas pamatojas uz autentiskām garšām un lieliskiem Igaunijas produktiem un kas papildināts ar pasaules klases tehniku, ir mans iecienītais.»
Trešdien, 25. martā, plkst. 18 festivāla restorānā sāksies TMN pilsētas skatuves programma ar karēļu grupu «Noid» un Dānijas etnogrupu «The Sexican». Ik vakaru festivāla restorānā, kas būs atvērts no 25. līdz 28. martam no pusdienlaika līdz vieniem naktī, programmā TMN sarunas notiks publiskas sarunas, savukārt restorāns piedāvās lielisku ēdienu izsalkušajiem festivāla apmeklētājiem līdz vēlām vakara stundām.
Līdztekus festivāla restorānam programmā TMN garšas piedalās 11 restorāni un kafejnīcas, kas piedāvās rūpīgi izstrādātas ēdienkartes un atlaides. Programmā ir daži jaunpienācēji: Vidusjūras virtuves pārstāvis Kuldmokk, modernās virtuves pārstāvis Pegasus, krāsainais Umami un draudzīgais priekšpilsētas restorāns Talleke ja Pullike, kā arī slavenās zvaigznes: Eiropas gardēžu tradīciju flagmanis Gloria, Ziemeļvalstu salu iedvesmotais NEH un Igaunijas virtuves centrs MEKK. Tās ir TMN komandas iecienītākās vietas Tallinā, kuru izvēles vienīgais kritērijs ir svaigs un garšīgs ēdiens.