Slaveni vīrieši, kuriem patīk pārģērbties par sievietēm (27)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Populāriem vīriešiem piemīt arī sievišķīgā puse, daudzas slavenības mēdz pārģērbties par sievietēm, un daži no viņiem ir pat pieķerti to darām.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Aktieris Džons Travolta visus pārsteidza ar savu lomu populārajā mūziklā «Hairspray», kurā viņš atveidoja sieviešu lomu; pateicoties filmai, klajā nāca fakts, ka aktieris 1997.gadā ir apmeklējis pasākumu sieviešu apģērbā. Travoltam mugurā bijusi balta kleita, vidukli aktieris izcēlis ar brūnu jostu un kā aksesuārus izmantojis auskarus un kaklarotu. Travolta lietojis arī kosmētiku - rozā lūpu spīdumu uz izcēlis acis, izmantojot tušu. Pārģērbšanās skandāls vairāk ietekmēja Travoltas sievu Kelliju Prestoni, kurai ilgus gadus bija jāklausās cilvēku runās par to, ka viņa dzīvo kopā ar homoseksuālu vīrieti, kurš viņai maksā naudu par ģimenes tēlošanu.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Arī Keitas Midltones brālis Džeimss Midltons labprāt pārģērbjas par sievieti. Vīrietis pieķerts valkājam franču istabenes kostīmu. Tā nav vienīgā reize, kad Džeimss pieķerts valkājam sieviešu apģērbu, vēlāk viņš devies izklaidēties ar draugiem, ģērbies minikleitā.

Foto: SCANPIX SWEDEN

Roberta Kardašjana sieva Elēna ir labos draugos ar Brūsa Dženera pirmo sievu Kristiju, reiz sieviete viņai stāstījusi, ka pametusi Brūsu, jo pieķērusi viņu valkājam sievietes apģērbu. Brūss savienojis kopā visus viņas krūšturus un staigājis apkāries ar tiem. Sieviete arī uzsver, ka Brūss Dženers jau sen vēlējies šķirties no Krisas Dženeres, bet to nav darījis, jo sieviete viņam draudējusi, ka atklās šokējošus faktus par viņa hobiju.

Foto: TT NYHETSBYRN

Brazīliešu futbola zvaigzne Ronaldo 2007.gadā tika iesaistīts seksa skandālā, jo tika pieķerts kopā ar prostitūtām, kuras patiesībā bija pārģērbušies vīrieši. Futbolists vēlāk iesūdzēja vīriešus tiesā, sakot, ka viņi vēlējušies izspiest no viņa naudu. Pēc šā skandāla futbolista sieva to pametusi.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Ričards Kērtiss 2007. gadā, pārģērbies par sievieti, devās uz seksa video veikalu, kur viņš iepazinās ar vīrieti un devās uz viesnīcas numuriņu. Vēl pirms došanās uz šo seksa veikalu vīrietis bija apsēsts ar sieviešu lietām un valkājis seksīgu sieviešu veļu.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Arī Vatikānā notiek seksa skandāli, viens no tiem ir skāris arī bijušo katoļu baznīcas galvu Benediktu XVI. Mirklī, kad viņš vairāk nebija pāvests, klajā nāca dokuments, kurā uzskaitīti visi priesteri, kuri ir homoseksuāli un darbojas Vatikānā, turklāt dokumentā ir pieminēts, kuriem no viņiem patīk pārģērbties par sievietēm. Mācītāju šantažēja pāris vīriešu kārtas prostitūtas, kuras strādā kādā no Romas pirtīm.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu