Populārākie Latvijas modes dizaineri pulcējas vienuviet

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

2.martā tirdzniecības centrā «Galleria Riga» norisinājās Baltijas modes zīmolu showroom «8Rooms» atklāšana, kura pulcēja populārākos Rīgas stilistus un dizainerus vienuviet.

«8Rooms» mērķis ir vienā telpā apvienot populārāko Latvijas, Lietuvas un Igaunijas dizaineru tērpus, lai Latvijas stilisti un preses izdevumi varētu vienā vietā aplūkot jaunākās modes tendences un izvēlēties tērpus saviem projektiem.

Showroom ir vieta, kur tērpus un aksesuārus var tikai apskatīt, aptaustīt materiālus, bet tos nevar iegādāties.

«8Rooms» vienuviet pulcē tādus modes māksliniekus kā «Mareunrol's», Natālija Jansone, Anita Sondore, «Red Salt», Dace Bahmann, Baiba Ripa, «One Wolf», «Tadam», «Flash you&me», «Yayoi», «Cecina Nina», «Qooqoo», «Bug», Keta Gūtmane, «Daili», «Cinnamons atelier».

Atklāšanas vakarā Latvijā populāri stilisti varēja iepazīties ar dizaina piedāvājumiem, dibināt kontaktus ar populārākajiem dizaineriem un baudīt vīnu un uzkodas.

Tik daudz stilīgu personību vienuviet ir gandrīz neiespējami redzēt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu