Arī Latvijā pazīstamas personas seko līdzi Olimpiādei (27)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Ziemas Olimpiskās spēles Sočos ir pašā karstumā, tām seko līdzi daudzi jo daudzi cilvēki visās pasaules malās. Vai Latvijā pazīstamas personas ir sporta draugi un aizraujas ar Olimpisko spēļu vērošanu?

Foto: Facebook

Dziedātāja Elli U seko līdzi Olimpiādei; lai neko nepalaistu garām, viņa ir izrakstījusi visus laikus, kad ir iespējams vērot kāda Latvijas sportista startu.

«Pārdzīvoju par mūsu sportistiem, tas ir milzīgs darbs, lai nokļūtu Olimpiskajās spēlēs, un man patiess prieks par katru no viņiem! Ja neesmu skolā, obligāti skatos visas pārraides. Tiem, kuri vēl gaida kādu no saviem startiem vai spēlēm, novēlu veselību un izturību, tad sekos arī labs rezultāts,» tā Elli U.

Foto: Facebook

Arī uzņēmēja Marika Ģederte seko līdzi Olimpiskajām spēlēm, pēc iespējas skatās hokeja spēles, skatījās bobsleju un kamaniņu braukšanu. Marika priecājas par brāļu Dukuru un Šicu panākumiem.

«Neizdevās, gribēju noskatīties arī milzu slalomu sievietēm - mūsu sportistu, kā arī Vanesas Mejas nobraucienu. Lasīju, ka taizemiete esot nobraukusi kā pēdējā. Patiesi apbrīnoju par viņas uzdrīkstēšanos un arī talantu. Lai gan, kā jau viņa pati teica, ir svarīgi vispār nobraukt un neapmaldīties milzu slaloma trasē. Protams, diez vai Olimpiādē ar to pietiek, bet pirmajā Olimpiādē savu zemi viņa pārstāvēja godam, sasniedzot finišu,» nosaka Marika.

Marika pilnīgi noteikti zina, ka mūsu olimpieši cenšas pēc labākās sirdsapziņas un mūsu valsts ir pārstāvēta ar lieliskiem sportistiem. Sportistiem kuri vēl aktīvi piedalās Olimpiādē, Marika novēl veiksmi, veselību, izturību, kā arī ticību saviem spēkiem!

Foto: Sejas.lv

Pasaules apceļotājs Jānis Vaišļa skatās Olimpiādi un «slimo» par visiem sporta veidiem, jo tā ir mūsu mazās valsts cīņa par savu «spēku izrādīšanu» miermīlīgā veidā.

Pasaules apceļotājam vienmēr ir paticis biatlons un distanču slēpošana, ko jaunībā Jānis baudīja no iekšienes, aktīvi sportojot.

«Patīk arī cilvēku diskusijas sociālajos tīklos, kur patiesība tiek meklēta ar «sociāliem faktiem». Man viss patīk, pat šī neizdevusies ziema,» smejas Jānis.

Foto: Facebook

«O!Kartes skatuve» dalībniece Madara Grēgere ļoti aktīvi seko līdzi Olimpiskajām spēlēm. Mirkļos, kad viņa ir mājās, viss tiek vērots, izmantojot televizoru; brīžos, kad dziedātāja nav mājās, viņa izmanto speciālu telefona aplikāciju, kur var lieliski sekot līdzi visiem rezultātiem un skatīties video.

«Vislielāko uzmanību pievēršu hokejam, tas ir sporta veids, kurš mani patiešām aizrauj. Neesmu izlaidusi nevienu Latvijas spēli. Mans brālis spēlē hokeju Ventspils komandā «Venta», varbūt tāpēc man ir tik ļoti liela interese par hokeju. Parasti hokeja starplaikos sazvanos ar mammu, omu un pārrunājam gūtos vai zaudētos vārtus,» skatīšanās paradumus atklāj Madara.

Foto: Publicitātes foto

Grupas «Lady`s sweet» dalībniece Karīna Tropa, cik vien iespējams, seko līdzi Olimpiskajām spēlēm un jūt līdzi mūsu sportistiem, un ļoti priecājas par viņu panākumiem.

«Uzskatu, ka Latvijas vārds ir izskanējis godam! Soču Olimpiskās spēles viennozīmīgi ir šī brīža lielākā aktualitāte, un līdzi jūt jebkurš - neatkarīgi no savas pārstāvētās profesijas. Esam vienoti un kopā ar latviešiem! Un vēsturiskā uzvara hokejā! Domāju, ka daudzi mājās kliedza aiz sajūsmas un prieka! Lepojas visi,» ir pārliecināta Karīna.

Foto: Facebook

Raidījuma «Kinomānija» vadītājs Kaspars Zlidnis ir noskatījies lielākoties visus Latvijas sportistu sniegumus Sočos un uzskata, ka šīs ir vienas no rezultatīvākajām Olimpiskajām spēlēm mūsu valstij.

«Prieks par skeletonistiem, kamanu braucējiem, mūsu hokejistiem, kā arī, protams, mums ir nākamo spēļu cerības - Rastorgujevs un Silovs. Vēlu viņiem panākumus arī turpmāk,» tā Kaspars.

No ziemas sporta veidiem raidījuma vadītājs priekšroku dod distanču slēpošanai, snovbordam un ziemas peldēšanai.

«Paralēli nodarbojos ar «Cross Fit», tas ir mans šā brīža aktuālais sports,» atklāj Kaspars.

Foto: Facebook

Latvijas izlases basketboliste Aija Putniņa visvairāk sekoja līdzi skeletonam, kamaniņu braucieniem un bobslejam.

«Labprāt sekotu līdzi arī hokejam, bet neizdodas redzēt spēles pa TV, tāpēc sekoju līdzi rezultātam. Mēģinu sekot līdzi visiem sporta veidiem, kuros piedalās mūsējie,» priecājas Aija.

Aijai ir liels prieks par visiem, kuriem bijis tas gods pārstāvēt Latvijas krāsas Olimpiskajās spēlēs.

«Īpašs prieks par tiem, kuri ir ieguvuši medaļas, un par tiem, kuri, lai gan nav ieguvuši medaļas, bet ir pierādījuši sevi, to, ka var cīnīties ar pasaules labākajiem, viņiem ir iespēja augt, krāt pieredzi, gatavoties nākamajām spēlēm un pierādīt sevi,» nosaka Aija.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu